Little girl lost

Nu säjer di på teven att en ny stårm è på väg..hjälp, jag har verkligen gått tillbaka till mina rötter...deep..
ikväll ska mor min försöka reda ut mitt hår, vi får se hur det går..men det är läskigt tunt, får nog börja äta pantoten igen..jävla gener...mutter mutter

Så går en dag och kommer aldrig åter

Nu har vi fått reda på att det var en kniv - inte en hammare. Någon hade först huggit in kniven och sedan skurit neråt. Amir fick sys med tolv stygn så ni förstår säkert hur pass allvarligt det är

Vad fan är det för fel på människor?!

Idag hände något fruktansvärt, vi fick ett samtal från min syster som storbölade från skåne, en vän till henne hade ringt och berättat att våran häst Amir står i boxen och blöder från ett sår på bakbenet och i foderkammaren ligger en blodig hammare..det var rätt så mycket panik, jag och mamma slängde oss in i bilen och körde iväg. såret ser inte alls roligt ut, det är så pass djupt att knogarna på en hand passar..
ingen ville tro att någon hade gått in och slagit sönder amirs ben så vi letade efter någon vass sak i boxen som han kan ha rivit sig på men det finns verkligen inget! så det absolut värsta och troliga är att någon gått in i stallet och slagit ett oskydligt och försvarslöst djur och sedan lagt hammaren i foderkammaren för att det skulle vara det första man ser

det är just sådana händelser som får mig att totalt tappa tron på människan


Sömnlös i Småland

Nu är det en sådan där natt då jag absolut inte kan somna...först går jag in i en period då jag sover sjutton timmar, sedan sover jag bara tre-fyra timmer per natt...why oh why?

Men jag har i alla fall passat på och varit ute på internet och tittat i japanska sidor, fundera på att shoppa lolita-kläder, måste ju leva upp till namnet!

Sommarjobb = Huvudvärk

Hallihallå!
Nu har jag tillbringat de senaste timmarna med att söka sommarjobb..tröttsamt tröttsamt. Varje jobb kräver utbildning och/eller körkort och jag har inget av dom! Fundera på att tillbringa sommaren i skåne i år, trivs så bra där nere, det är roligt att få busa med saga också..

Nu är det så att en storm är på väg så om jag inte hör av mig på några veckor så vet ni vad det bero på...här i djupa skogen så har det en tendens att bli lite isolerat under sådana "katastrofer"..

Nä, tillbaka till jobbletandet!

Home again

Nu är jag hemma i de djupa skogarna i småland..har mest tillbringat tiden i sängen och drömt mycket konstiga drömmar. på ett sätt är det skönt att vara här då man slipper träffa en massa folk hela tiden, det finns ju sådana perioder då man måste vara själv...det negativa är att man kan glömma att äta sig mätt här...suck..

Nu ska jag lägga mig på soffan och stirra in i väggen

I have a really fucking bad day

Usch och tvi pale! Vill ni inte dras ned i min mörka tankevärld ska ni vända redan nu!

jag mår så fruktansvärt dåligt, både fysiskt och psykiskt, men ni förstår, jag har lång erfarenhet att kunna dölja när jag mår dåligt..jag skrattar och ler, jag är uppe och far runt...jag älskar verkligen den här skolan men just nu vill jag bara hem, jag orkar inte med att andra människor är glada när jag själv känner att jag nästan kvävs, jag kan inte andas..jag vill bara skrika och slå omkring mig men sväljer sansat upprorheten och knäpper mina händer över magen. jag vill gråta högt och slita mitt hår, men då kommer någon hålla om mig och det vill jag inte. jag vill kunna ha tillåtelse att få vara galen då och då..om jag bara får ur mig den där ilskan och förtvivlan kommer jag kanske må bra och kunna tänka klarare. jag har gått in i en ond ekonomi-cirkel och jag mår fruktansvärt dåligt när jag tänker på hur mycket skuld jag har och hur i helvete jag ska komma ur cirkeln. min högst älskade mamma och syster kommer och hämtar mig om en timma. jag ska hem. jag ska bara ligga i min säng med en vodka och spela enya i två dagar. efter det kommer jag skärpa till mig, ta en promenad, träffa vänner, verkligen tänka ut en plan. sedan kommer jag tillbaka. inte med ny energi..men med en klarare syn. det var tanken, vi får se hur det går i praktiken. jag skulle kunna sitta mycket längre och skriva ner mina mörka tankar men jag måste gå och packa

Klarar sig korvar i naturen utan ögon?

Usch..jag börjar känna att tiden går snabbare och snabbare..snart är det skilsmässa från skolan, nya ansikten och framför allt från de man bott med i ett halvår..jag kan ärligt säga att jag inte trodde det skulle bli så här...bra..
Jag tror jag har utvecklats och jag har fått skrota en hel del fördomar...jag har sett andra människor växa, vilket är en fantastisk sak att bevittna. Det känns så hemskt om det nu skulle bli så att vi inte kommer hålla kontakten, jag menar många bor på helt andra ställen och så...jag lider inte alls av seperationsångest...suck, vad skulle christer säga om det här?

Idag har jag tränat med pelle-mannen. Varför skrattar du? Det är sant! det var skitjobbigt och jag var så nära att spy på slutet men nu känns det bra i kroppen...jag tycker om pelle men hette han möjligen A Hitler i sitt förra liv?

Nu ska jag kolla runt på wikipedia, för ni som inte vet så är det enormt roligt att fördriva tiden där. Slå på "Nye" så hittar ni mitt hemland!

Ett svart hål

Nu har jag gått och blivit nervös för svarta hål..är det inte det ena så är det fan mig det andra..jag var tvungen att skriva till pappa och fråga om svarta hål kan hota vår planet. Han ringde upp och berättade att ja, det kan dom. Det finns till och med ett inte så långt härifrån...sedan gick han igång med molekyler och då försvann jag ett tag. Sedan frågade jag med darrande röst ifall man inte kan leva i svarta  hål då, om vi nu skulle åka in i ett...då sa han att om jorden skulle åka in i ett svart hål skulle den bli lika stor som en tennisboll...jag antar att det var ett nej då...

Försoning

Har varit och sett Försoning med Keira Knightley och James McAvoy. Den får en fyra av fem från mig, den var otroligt vackert filmat med många spännande bilder. En handflata som nuddar vattenytan, tårfyllda ögon...
Historien var bra och trots att jag inte tycker om romantiska filmer så rördes jag av den tragiska kärlekshistorien.
Jag rekomenderar den!

Jag känner mig så härligt goth idag

Nu har jag ätit en massa till middagen. Verkligen, ätit! I min naiva värld går det till så att om jag äter mycket halv fem så kanske jag klarar av resten av dagen. Men den tanken fick jag skrota nästan direkt...det är för jävligt att va fattig student. Och jag behöver verkligen inga spartips, för jag har inget att spara!

Annars känner jag att jag är kär i var och annan människa jag möter...men den kärleken jag känner är kysk...eh..right!

Halsbränna = Dagen är förstörd

Hejhej!
Här sitter jag med den där eländiga halsbrännan som kommer och går. Det är vansinnigt irriterande men jag har fått lära mig efter att ha sett en film med Kjell Kamprad att man ska vända minus till plus så jag tänker "jag lever åtminstonde".
Igår kväll var det jättetrevligt, hade vansinnigt roligt med en handfull trevliga och mysiga people. Jag trivdes väldigt bra i den gruppen, det var enkelt att vara sig själv, vilket i normala fall är svårt.
I alla fall så blev missy kvällens försökskanin för jag färgade hennes hårt - svart! och hon är ursnygg, ser ut som ashlee simpson nästan. jag är jättenöjd över min skapelse! (och ja, jag tar över äran här!)
Sen har jag förståt att man ska varna folk att man är tävlingsinriktad innan man ger sin i ett spel, jag tror jag gav texas tinnitus och skrämde vettet ur dom andra. not good.
Ikväll hoppas jag vi kommer iväg till bio, är väldigt sugen att sitta i en salong och bara försvinna bort....
Nu ska jag och min halsbränna gå och vila sig.
Kärlek till Folket!

Jag känner mig som ett frö för vinden

Idag var det prov och det gick bra, tror jag...har inte fått tillbaka det så det är inte säkert...men det kändes bra när jag lämnade in den...efter det så gick jag och la mig för en powernap, jag vaknade tre timmar senare av en vacker röst, det lät precis som om någon tryckte sig mot väggen och sjöng...det hördes väl..så jag kravlade upp mig ur sängen och öppnade dörren, där stod Missy! Jag visste inte att hon sjöng så bra.
Så var det gröt och rostat bröd till kvällsmat, mums filibabba! Runt middagsbordet hade vi det riktigt trevligt och jag kände att jag verkligen var mig själv, flummisen är tillbaka, liksom.
En mycket märlig sak hände inatt. Jag vaknade och såg en person sitta på huk vid sängen och flinade. Jag halvreste mig ur sängen och någon minut så tittade vi bara på varandra. Sen tog tröttheten över och jag somnade om...kan någon förklara det för mig? för jag låser dörren på natten så han kan omöjligen ha varit där inne! Egentligen borde jag fråga....eller inte...
Ikväll är det spel som gäller! hehe..jag kommer sopa mattan av mina motståndare!
Goder natter

Sparvar är också fåglar, god dammit!

Chao, people!
Då var ännu en skoldag slut och jag är sååå trött...resten av dagen kommer att gå till att bestämma vad jag ska välja för tillval..det lutar mot kören men egentligen känns det som om jag borde göra något fysiskt eftersom jag mest är still om jag inte promenerar. Vi får se. Förslag är välkommna!
Annars tror jag att jag är sex-skadad, det kan inte alls vara bra. But I like ;-)

I feel good, I know that I would

Ja, nu är jag äntligen tillbaka från drogernas dimmiga värld. Och innan ni ringer narkotikapolisen kan jag ju berätta att det inte handlar om tunga saker utan receptlagd atarax som är helt okej att ta, så det så!
Igår var en fruktansvärd dålig dag och jag påverkades dåligt av vissa händelser som jag egentligen borde kunna va starkare att inte påverkas av..tillslut så satte jag mig i altanen och rökte fyra cigaretter och jag röker aldrig i normala fall, senast var i augusti. När inte det hjälpte så bad jag min snälla langare om lite atarax 25 mg. Vid det här laget var jag otroligt nere och tänkte mig inte för alls, för jag svalde hela tabletten utan att dela den. Det mina vänner, är inte det värsta. Det värsta är att jag sedan satte mig med en kopp RV. Och man ska inte blanda dessa två, inte att rekomendera. Inom tjugo minuter var jag helt borta och förblev borta tills för en halv timma sedan. Jag känner mig fortfarande lite dissy men eftersom jag är en sådan som måste se det positiva i allt kan ju säga att jag exprementerade för er allas skull där ute och kan nu säga med all säkerhet: kids, dont take drugs and red whine in the same time...


Yes Sir I can boogie!

För någon timma sedan så överaskades jag av ett jätteroligt telefonsamtal, jag tror aldig jag har skrattat så mycket på en väldigt lång tid....den här människan jag pratade med skulle jobba i fem timmar och sa att det var härligt att få börja arbetsdagen med ett skratt, då blev jag i min tur jätteglad att jag hade hjälpt till..Så ni ser! What goes around comes around! Så ger er ut och glädj andra, för det ni ger för ni tillbaka tusenfalt!


Klumpefot har gjort det igen!

Jag vet inte vad det är med mig, om det är någon speciell gåva jag fick när jag skulle skapas och alla änglarna samlades och sa: Detta barn är ett mirakel! Hon kommer begåvas med fantastiska egenskaper MEN för att inte göra henne för kaxig så lägger vi till en stor dos klumpighet så hon skola alltid kompensera sitt stora genie. Idag hände det igen. Jag gjorde bort mig big time genom att av misstag (förstås) slänga nyckeln i slaskpåsen i matkön. Grejen är att jag kommer ihåg att en tjej i högstadiet gjorde det för många år sedan och att jag höll på att skratta ihjäl mig då...nu hände det mig så karma kanske man ska tro på. Det hela slutade lyckligt och en snäll mattant fiskade upp den åt mig och tvättade den ren.

ps. missy hoppade i soppåsen och försökte hjälpa till hon med, men jag är rädd att hon förvärrade situationen. Tack ändå!

En flämtande hamster

Inatt drömde jag en mycket märklig dröm, när jag vaknade så skrev jag genast ner den, kan vara bra underlag till en novell nån gång. Jag måste ochså berätta hur jag vaknade, jag vaknade genomsvett. Grejen hör till att jag sover med två täcken och en filt plus en vinter-pyamas..av någon anledning går kroppstemperaturen ner på folk när man ska sova och jag är en sådan som är absolut säker på att jag ska frysa ihjäl på nätterna...men någon gång mellan tre och elva så hade den varma härliga januari-solen letat sig upp på himlen och spred sina varma varma strålar rakt igenom mitt fönster...plötsligt förstår jag precis hur den där hamstern mådde som vi satte vid fönstret för många år sedan för att den skulle få lite sol på sig....

Jag har så piss-tråkigt

Nu ger jag upp! Nu går jag och lägger mig, den här dagen tänker uppenbarligen inte bli bättre än så här

Saturday Night Boring

Idag har det varit riktigt segt, har inte haft något att göra. Jag tänkte att jag skulle städa men sen började jag ifrågasätta mig själv ifall det verkligen var nödvändigt. Så jag la patient om det och ödet bestämmde att jag inte ska städa idag, jag kanske gör det imorgon.
Inatt vandrade mina drömmar till en mycket märklig värld, tänk Sleepy Hollow, och i denna dröm så medverkade Alice Cooper (förstås), han gjorde en sådan bra insats att han borde få en Oscar för det! Jag lyssnade på min nyinköpta skiva med Tanja, hon sa att det är bättre att han sjunger på svenska, jag sa att jag ska åka till Arizona och föreslå det *ler*
Nu är det inte långt kvar tills den goa tjejen Missy anländer! Jag har räknat ner till den här dagen, dessvärre tror jag inte att hon kommer vara så närvarande men jag nöjer mig med det lilla jag får. Det är skönt när det börjar bli balans i huset nu, nu har vi ju bara fem månader kvar sen så ska vi alla i huset skiljas, men vi kanske fortsätter vara vänner, det hoppas jag för de som bor där är helt underbara hela gänget!

Fattigare än en kyrkråtta

Ja, gott folk, då var man i exakt samma sits som man alltid sätter sig i...för nu har jag faktiskt inte några pengar kvar, jag vet inte om fyrtio kronor räknas för det är allt jag äger. Då kanske du undrar hur i hela friden jag lyckades göra av med alla dessa pengar jag hade innan? Jag säger bara en sak: Kalmar. Livsfarlig stad. Jag har handlat tre cd skivor: Alice Cooper (surprise någon?), Andrew lloyd webber och filmmusik. Plus att jag köpte två plancher - en med james dean och en på new york. plus att jag köpte musmatta och pennskrin...och hyran är inte betald....så just nu lever jag verkligen vid ruinens kant och vinglar


Dödad av middagen

Idag höll jag på att kvävas ihjäl på lunchen..det var kalops och potatis, jättegott men mindre roligt när köttbiten lade sig så fint mitt i strupen och blockerade luften, detta varade bara några sekunder men jag nästan såg pärleporten och Sante Per och hela köret innan köttbiten beslöt sig för att vandra neråt...det roliga är att absolut ingen reagerade! det är underbart vilka vänner man har...

Lolita is fealing alone

Jag känner mig lite ensam denna kväll..skulle verkligen vilja ha någon här just nu, kanske skulle man ligga i soffan och se på klassiska filmer, dom ska uppenbarligen vara bra för gemenskapen...fast om inte det går så finns det ju alltid sms..underbar uppfinning det där..eller vad säger du?


Lolita is fealing alone

Jag känner mig lite ensam denna kväll..skulle verkligen vilja ha någon här just nu, kanske skulle man ligga i soffan och se på klassiska filmer, dom ska uppenbarligen vara bra för gemenskapen...fast om inte det går så finns det ju alltid sms..underbar uppfinning det där..eller vad säger du?


I`m all alone

Gud i himmelen vad trött jag är! jag känner mig nästan svimmfärdig..kan bero på att jag inte har ätit än...vill inte gå när det är så mycket folk, särskilt inte nu när jag är helt ensam...suck...annars har det varit en bra dag, det gick bra om ni undrar, första dagen i en ny klass...satt mest tyst och glodde men det blir väl så i början....men jag har inte bestämt mig vilka ämnen jag ska läsa än...
När jag kom hem så var rummet helt utkylt och jag vet inte om elementet har gått sönder för det vill inte bli någon värme..dessutom hade någon tagit mitt skafferi, olus att jag råkade ta sönder en prydnadsägg...och så fick jag ett sms mitt i natten...eller ja, klockan var halv sex men i alla fall...så det började inte bra alls..sen fick jag irra omkring för jag hade ingen anning om var jag skulle vara..men det ordnade sig, tack vare några vänliga själar...det är tur att det finns sådana...
Om jag skulle ta och gå till matsalen i alla fall...själv...helt själv...ingen att sitta och prata med...jag skulle aldrig kunna bli eremit...

Kalmar - Here I come!

Om någon timma eller så bär det av söderut...fast jag känner inte alls för det...det verkar som ingen ska vara i huset ikväll...suck, ska jag behöva sitt ensam i ett stort hus...själv...
imorgon vet jag inte hur det blir, är lite oroligt för det men vi får se...jag rapporterar senare hur det gick...
Hej då!


Rädda världen - hur svårt kan det vara att byta glödlampor till energilampor?

Jag vill läsa John Tells bok "100 sätt att rädda världen", den är nog bra.

"Livet går kanske inte ut på att samla på sig flest prylar utan på att lämna över ett jordklot i så gott skick som möjligt."   Johan Tell

Poison

Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill..

I want to love you but I better not touch (Don't touch)
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much (Too much)
I want to taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, I don't want to break these chains

Your mouth, so hot
Your web, I'm caught
Your skin, so wet
Black lace on sweat

I hear you calling and it's needles and pins (And pins)
I want to hurt you just to hear you screaming my name
Don't want to touch you but you're under my skin (Deep in)
I want to kiss you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, I don't wanna break these chains
Poison

One look could kill
My pain, your thrill
I want to love you but I better not touch (Don't touch)
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much (Too much)
I want to taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, I don't wanna break these chains
Poison

I want to love you but I better not touch (Don't touch)
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much (Too much)
I want to taste you but your lips are venomous poison, yeah
I don't want to break these chains
Poison, oh no
Runnin' deep inside my veins,
Burnin' deep inside my veins
It's poison
I don't wanna break these chains
Poison


Hela huset är utfryst

Nyss satt vi i fikabordet och hade det trevlig med blåbärste och saffranskakor..men jag kände att något fattades..min familj hade glömt något idag..så med ynklig röst frågade jag:
- Är det ingen som kommer ihåg min namnsdag?...
ni skulle se min familjs ansiktesutryck! de flög upp från stolarna och började sjunga...sedan var mamma förtvivlad att hon inte hade någon present till mig men jag var storsint och sa att det är helt okej

åherregud, jag tycker alice cooper är bra

Jag var inne på youtube och kom av någon anledning in på en sida med musikvideos med alice cooper, jag ryckte på axlarna och tryckte på play...fem minuter senare var jag kär...det var som att få en insikt, en aha upplevelse..plötsligt förstod jag så mycket..nu försvinner jag helt bort..men gå in på youtube och sök på alice cooper - poision så kanske ni förstår...

Kung Bore på besök

Här i skogarna i Småland har vi besök av Kung Bore som sprider isgata, iskalla vindar och kyla omkring sig. Jag var inne i staden och skulle handla, när jag kom hem igen var det istappar i skägget..nu överdriver jag, men det kunde vara så...nu sitter jag här uppkrupen i soffan med min blåa sjal om kroppen och fryyysser...men jag klagar inte, bad man om vinter så får man vinter!

I got it from my mama

Usch vad trött jag är! Trött Trött Trött! Jag satte klockan på åtta men kom inte upp förrän vid nio...my god!
och så är det kallt i lägenheten och jag som hatar att frysa...brrr
igår tog jag ett pillerill och det har inte gått ur kroppen än, men det där pillerillet var bra för mig så jag tror jag ska fråga min langare om mer...(relax, det handlar inte om droger, fast receptlagda mediciner ÄR som droger, varför är inte amfetamin receptlagt undrar jag om man kan få mediciner som tröttar ner en...)
Nu ska jag läsa mitt inkasso-krav, so long!

En slösa-pengar dag

Idag var det internationella slösa-pengar-dagen så jag hoppas verkligen att ni alla där ute har gjort ert bästa! Jag har i alla fall gjort ett ärligt försök - tre böcker, en massa onödiga småprylar och ett fodral för täcken...jag var inne på jysk och skulle köpa det där fodralet men kunde inte hitta det..tillslut gick jag fram till kassörskan och frågade vad den var, hon pekade mot några hyllor och det var ungefär där som skräckmusiken spelades upp i mitt huvudet för jag såg den verkligen inte och även om det är en liten händelse blir den ganska så stor när man har tjugo människor som ALLA försöker få en att se det där jäkla fodralet..tillslut fick jag gå mot hyllorna medan de andra ropade när det brändes..med knallröda kinder och nedslagen blick gick jag fram till kassan och betalade.."du kanske skulle invenstera i glasögon" var det någon som fräste...jag vågade inte säga att jag har ett par redan..

annars en utmärkt dag, gick vilse i skogen med saga. har gått 4 729 steg idag..än så länge får jag väl lägga till...egentligen ska man gå 10 000 steg per dag men vad kan jag säga...jag ÄR lat!

Puss på er!

RSS 2.0