Sexmaskin?!

Mamma och jag pratade om en kille som är en riktig idiot från idiotlandet.

Mamma: Tror han att han är någon jäkla....SEXMASKIN!

Hohoho..hahaha...det finns en bakgrund till detta uttalande that make sense men men..:D


En dålig dag

Usch jag har en sådan ångestdag idag. Känner mig nog lite ensam och övergiven. Och så har jag ont i halsen och öronen. Blaha..


Vakna, det är donpiano

Jag har ägnat några dagar åt att sova därav frånvaron från bloggen. Men nu har jag vaknat, idag har jag till och med plockat svamp i skogen och rescenserat en film för min ointresserade syster. Och så har vi haft familjemiddag idag vilket ALDRIG händer. Men det var roligt och gott.

Jag är så stolt över mig själv att jag klarade av den lilla pjäsen i lördags. Men precis innan jag skulle gå upp så fick jag en panikattack och ville bara fly därifrån. Men jag tog mig upp och lyckades genomföra stycket och efteråt kändes det så bra. Jag överlevde! Och igår var det avslutning och då passade jag på att klä upp mig lite.

Är det någon som minns Aqua? Jag var ett STORT fan i min barndom. Och det var på den tiden då youtube inte fanns så för att se musikvideon fick man sitta 19.00 framför Voxpop. Det var tider det.


En ny kategori - Citat!

Jag har fått stränga order av Ann-Catrine att öppna en citatdel av bloggen så då gör jag det, för jag är en lydig flicka.

Och jag får ett citat direkt av min allsmäktiga moder. Det är kvavt här inne i lägenheten så jag öppnade upp ett fönster och mamma utbrast "det är så skönt när det kommer in lite gift". Jag antar att hon menade luft men vem vet...


Det är lugnt nu

Övningen gick oväntat bra. Fast jag pratar för snabbt. Och jag säger körka istället för kyrka. Men det är småländska, mitt modersmål!

Det var skönt att sitta uppe på läktarna och lyssna på orgelmusik. Det är något särskilt med orgel som gör att man slappnar av. Kan jag starkt rekomendera.

Nu ska jag äta en köv mè bröö och titta på friidrott. Sen ska jag åka och bada med gänget.

Ha det bra!


Dramaten nästa. Del 2

Idag så ska jag öva i kyrkan. Har fått rollen som Maria i "Martha och Maria i vår tid". Jag ska alltså spela den ödmjuka, vänliga själen. Go figured. Jag får alltid de rollerna. Snacka om att vara karaktärsskådespelare.

Jag har sovit på min systers säng i ett år men nu vill hon ha tillbaka den så om en stund så är jag sänglös. Elände.


Shoppa i stekande sol - inte lyckat

Igår var vi och shoppade i Växjö. I hettan. Det var inte jättelyckat. Men jag fick se en urgullig unge som flinade så fort han fick syn på mig och sträckte sig efter mig vilket hans mamma tyckte var lite pinsamt..eller som blev hon sotis. Jag blev bara kär

Jag köpte den här tunikan i alla fall. Bara för att ta hem något.

Sommardagar

Å vad jag gillar Amanda Jenssen! Hon kan inte bara skriva och sjunga - hon är även en god talare! Fantastiskt:D

Nu har jag fått pappa att investera i mig, ja alltså i mina studier, inte i mig det skulle bara vara konstigt...

Musiktips: Immediate Music som jag lyssnar på när jag är ute och går, snacka om att öka stegen!

 


In the Happyland

Shrekfilmen var inte så bra som de tre första filmerna men den hade sina stunder. Mästerkatten a là tjockis var underbar och råttfångaren tyckte jag var härlig. Och min spådom slog nästan in, det var mest jag och syrran som var vuxna i publiken men det gör inget, barn är kul, man får helt andra perspektiv när man är bland barn.

Idag ska jag lyssna på P1 och Amanda Jenssen. Ska du?


Shrek - ett gossig träsktroll

Ikväll ska jag och syrran gå på bio och se Shrek 4 Ever After. Risken finns att vi kommer att vara dom enda vuxna i biosalongen men egentligen tror jag inte det, finns alltid någon som drar med sig dottern/sonen/småsyskon för att få se tecknat, jag har själv varit med om det när jag var liten. Fast jag klagade aldrig, fick ju gå på bio^^

Nu ska jag ut med en schäfer som jag dagmattar lite nu. Man känner sig inte lite trygg med en farlig hund bredvid sig - hehehe..


Bara vanligt vatten

Igår, seeent på kvällen/natten tog jag årets första dopp! Det var jag, min syster och några danskar. Ska man nu bada i en iskall sjö i en illasittande bikini kan man ju lika väl ta med sina grannar:D

Men jag var rädd hela tiden, jag har sjuklig rädsla för vattenormar. Har man en gång stött på en orm i vatten så försvinner den bilden aldrig.


Sommarpratare Natasha Illum Berg

Jag lyssnade på Natasha på P1 idag och om det går i repris tycker jag ni ska lyssna! Hon var engagerande, rolig och intressant.

Det absolut bästa citatet är från hennes mamma "Vad händer när svenskarna skrattar så de spricker? Jo då kommer det köttbullar ut och en enkel biljett till Köpenhamn!". Det tyckte jag var hysteriskt roligt. Och "Det är så härligt på våren när bögarna springer ut".


Min syster prästen

Den 13 juni 2010, efter nio års studier så blev min vackra och underbara syster äntligen präst.


RSS 2.0