IQ Fiskmås

Speciellt om de försöker springa åt varsitt håll

Grundskola på Södermalm, Stockholm

Ett gäng tjejer ~13 pratar om siamesiska tvillingar.

Tjej 1: Jag har hört att de kan känna på sig när den andra är i fara.


Hey-ho Hey-ho till mitt jobb jag går

Jag skiter i och ta den där sprutan då`ra! Herregud, det har väl ingen betydelse. Tänk om det är något konstigt i sprutan och alla som har tagit vaccinet blir zombies, och vi som inte tog det måste kämpa för jordens överlevnad..mhm..det tänkte ni inte på:D

Fick veta igår att jag ska hoppa in åt en svinsjuk tjej idag. Visst, kul att tjäna pengar men jobbet är ganska segt, sitter mest och stirrar på klockan...plus att jag inte gillar barn, förstår mig inte på dom. Vad är det dom vill egentligen? Och dom är så små att man kan råka trampa ihjäl dom om man inte är försiktig. Fast jag gillar inte vuxna heller, fantastilösa freaks. Jag gillar australiensare..fast jag har bara träffat en..men han var härlig! Brett hette han - som i "brett" leende hahaha!!

Men nu ska jag förbereda mig för att gå till jobbet, krävs mycket mentalt förberedning (ska sova med andra ord)


Nu gäller det att bestämma sig

På Torsdag gäller det, då är det vaccinerings-dags för min åldersgrupp. Så vad ska jag göra? Spruta eller inte?

Det lutar faktiskt mot att det inte blir någon vaccinering men jag har inte riktigt bestämmt mig än. Är ju fortfarande sjuk så om jag redan har sjukan så är det ju ingen mening att vaccinera sig.

Är det någon som vaccinerat sig?


Det positiva i det negativa

Det kan vara svininfluensan jag fått, har ont överallt och är snuvig, hostig och trött. Det kan ochså vara en vanlig influensa eller till och med en vanlig förkylning. Men OM det är svinisen så behöver jag iaf inte ta sprutan nästa vecka, ett stort plus!

Får muntra upp mig och alla andra sjuklingar med Nemi:


Vart leder denna väg...

Jag har tänkt ett bra tag nu att jag ska söka till folkhögskola och är inne på tre olika - Sörängen i Nässjö, Vadstena eller Gotland. Alla tre har sina fördelar men det lutar nog mer åt Gotland. Saken är den att jag har koncentrationssvårigheter och behöver allt stöd i världen för att klara av studier och då tyckte jag nästan Gotland lät mest lovande. I Nässjö har min kusin gått och hon har bara positiva saker att säga om den skolan. Vadstena är inte lika hett för jag känner ingen som har gått där. Vet ju fortfarande inte vad jag vill göra mitt liv och ibland känns det som om tiden bara rinner iväg och man står och trampar på samma ställe.


Tunga dagar

Jag har inte riktigt orkat uppdatera bloggen. Igår så begravdes min morbror, han blev bara sextiofem år men hans sista år var svåra med sjukdomar och elände. Trots det klagade han aldrig och var alltid på gott humör när jag träffade honom. Det känns som man måste ta tillvara på den tid man har att säga allt man behöver säga till alla dom som står en nära.


Ledig imorgon!

Jag vet att jag inte ska bli glad men jag är ledig imorgon! Tacksam att jag har jobb förstås men glad för en ledig dag. Jag har känt mig krasslig sedan i fredags, kollar tempen regelbundet men den är hela tiden på 37.2 så då är det inte feber, men halsen värker och jag fryser hela tiden fast jag har flera lagar tjocka varma tröjor på mig. Så jag blev liiite glad när jag fick veta att det inte blir något imorgon. Annars har det varit mysigt idag, för det har snöat!

Telefonfobi

Nu ska jag göra en riktigt jobbig sak..jag ska ringa tre telefonsamtal till tre olika skolor..det är nästan så jag vill fega ur och maila istället. Det jag är mest rädd för är att börja svamla som jag kan göra när jag blir nervös, jag kommer ihåg en radiointervju en gång då jag fick en väldigt enkel fråga, typ: ska det serveras mer vegetariskt i skolan?, eller något sådant och jag började: "ja, typ, liksom, eh, liksom, eh"..riktigt pinsamt. tur att inte det syns genom telefonen när man rodnar i alla fall!

En riktigt skön eftermiddag/kväll

Nu har jag haft en riktigt myskväll med minispa - känner mig som en gigantisk mjuk bebisrumpa! Har testat tandkräm på ansiktet, svider så in i helsike men det var värt det, kändes jätteskönt efter att jag tvättat bort det. Men nu går jag runt och luktar tandkräm i fejan, haha! nåja, det kan jag leva med:D
sen hade jag fotbad i havsvatten, det var så skönt och avslappnat att jag somnade. Nu ska jag titta på House och efter det ska jag äntligen få sova! Förhoppningsvis utan några mardrömmar.

Ha det bra, people!


Varm chokladmjölk med vispgrädde - mmm!


Halloween-barnens bus (att gömma dörrkransen under hallstolen)


RSS 2.0