Gratis makeup

Jag har hittat världens bästa hemsida - någonsin!

gratismakeup.se

Där kan du samla ihop poäng på ett roligt och enkelt sätt. Poängen kan du sedan använda som presentkort. Det finns också nya spännande tävlingar regelbundet. Om du inte redan är medlem så tycker jag absolut att du ska gå med!

Julklappar


Jag fick en rosa almenacka, rött te, ikealampa, fyra muggar, en dokumentmapp, hemmastickade sockor, pläd, energilampor, rosa nagellack, hjärtkartong, halband med örhängen och tarantino-box. Är nöjd och glad.


Vad är det nu för fel?

Jag kan inte ladda upp bilder på bloggen! Varför...så fort jag fått svaret så ska jag visa landets vackraste gran som undetecknat sågat och burit hem helt själv!

Total Förödelse


Dagens ämne är självklart. Den stora jordbävningen 2008. Jag låg och sov när detta hände och vår vanligtvis vaksamma hund väckte oss inte så jag missade denna stora händelse. Suck! Men min svåger satt och åt frukost i sitt hus i skåne och berättar att han märkte av det.
"Det skakade"
Nähä?! Herregud, är det allt du kan säga! Jag vill ha mer, berätta mer!

Julångest?

Här är en filosofisk tanke:

Tänk om julstress inte existerar utan att vi tror att vi är stressade och har ångest bara för att forskare har sagt det. Hur är det egentligen?


Söta Syster

Idag så hade jag fint besök av min kära syster. Jag var lite borta dock eftersom jag inte gick till sängs förrän fem på morgonen men det första hon gjorde va att ge mig en kram och sa "Förlåt". Vaa....
Det visade sig att hon har varit arg på mig ett halvår för en mopednyckel som försvunnit som jag blivit anklagad för. Det är visst flera som ska be om ursäkt för denna tabbe som jag inte ens visste om.
Mamma var också arg på mig idag för en blomma som jag fått som dött. Jag visste inte ens att jag hade en blomma i mitt rum...
Min syster och jag åkte in till staden för att se på julhuset och för att handla lite. Och då säger sötungen: Du är så söt, Hanna. Men det är klart du är söt, du är ju min lilla Hanna". Ahhh....

Nästa blogginlägg kommer handla om min andra syster så hon inte blir svartsjuk:-D

Louise Brooks - Miss Fashionable


Ingen liten värld

Folk säger att världen är liten men jag håller inte alls med. Och här har ni anledningen till min åsikt. En gammal god vän ringde idag och ville träffas. Kul, absolut! Hon frågar ifall jag vill ta en fika i den stora staden vetlanda. Och här kommer problemet. Jag har inget körkort och bussförbindelserna här ute i skogen är inte den bästa. Jag ringde min kära mor som äger familjens bil och frågade ifall hon hade lust att skjutsa. Det hade hon inte. Det är lite störande på många sätt och vis, jag blir också rädd att mina vänner ska tro att jag inte vill träffa dom för jag får nästan alltid säga nej - fast jag vill säga ja!

Gratis Godis

Det finns mycket jag klarar mig utan här i livet. Jag skulle kunna överleva utan min älskade mp4. Jag skulle klara mig (ett tag) utan singstar. Ett liv utan internät skulle också gå bra. Men jag är inte beredd att avstå från godis! Jag gjorde faktiskt det ett år i högstadiet och det var inte roligt. Nu behöver man ju inte heller överdosera godis, på senare tid har jag lärt mig det och dragit ner på ätandet. Numera är det fredagen som helgas detta nöje. Och det är en bra idè för då blir det mer lyxigt. På www.gratisgodis.se kan man samla poäng och när man nått en viss summa får man välja vad man vill ha och få en gratis godispåse hemskickat! Smart, eller hur?

80-tal

Jag har kämpat emot länge och använt alla slags vapen jag har men nu går det inte längre att stå emot rosa tyll, plastarmband och Musse Pigg t-shirt. Många säger att bra musik gjordes på 70-talet och jag håller med om det men 80-talet var minsann inte heller något kölvatten.

Det är inte kul att vara hund nu


Lilla stjärnan i vår familj har ju drabbats av den smittsamma sjukdomen rävskabb. Hon ser eländig ut och känner sig säkert för jävlig. Hon har fällt så otroligt mycket att hon skulle behöva en tröja på sig. Det är skönt att rävskabb inte smittar på människor..fast det skulle vara praktiskt att slippa raka sig...

Gult sot

Jag kan vara sjukhus-paronid men jag tror jag fått gulsot. Mina ögon är nämligen lite gula och två blåmärken jag har är också gulaktiga. Dessutom har jag varit trött dom senaste dagarna. Och törstig! Men som sagt vad..det kan vara att jag överreagerar bara för den där jäkla röntgen som väntar i framtiden.

Julmarknad

Idag har jag varit på julmarknad i Eksjö. Jättemysigt fast det inte var någon snö. Jag köpte en jättebillig fönsterängel till mitt rum. Jag har redan en men den har nog flaxat iväg för jag hittar den inte. Eksjö är en stad jag har stark förbindelse med genom hospitalet. När vi är inne på det ämnet kan jag berätta att i januari ska jag åka in och röntga huvudet. Jag har aldrig gjort det innan och är lite smått nervös men bara dom hittar en lösning på problemet är jag nöjd.


Telefoner

En sådan här hade min mormor så det är lite mysfaktor för mig


En kobratelefon skulle jag gärna äga


Men sådan här åldring hade också varit häftigt


Jag älskar Hello Kitty men...jag vet inte...blir nog lite too much..


Hur kan ett krossat hjärta brista?

Alla pappor borde vara stolta över sina barn
Alla pappor borde älska sin barn
Alla pappor borde se till att alltid vara där för sina barn
Både genom stormen och genom glädjen

Personligen tycker jag inte att min pappa förtjänar att kallas min pappa. Han är mer en spermadonator som hör av sig någon gång per år.

Audrey Kitching


Fight the system

För några dagar sedan så hade vi besök hemma och det var ju roligt. Några dagar senare ringer besökaren till mamma för att tacka och passar också på att säga hur trevlig Hanna är. Det gjorde ont i min själ att höra det. Massor frågor väcks: Har jag anpassat mig? Är jag vuxen nu? Nu har jag ett sånt starkt behov av att stjäla en bil eller flå kattungar. allt för att få mitt dåliga rykte tillbaka.

Gratis kläder!

Om ni vill få lite bra och billiga erbjudanden så kan ni gå med i denna sajt. Och tro nu inte att jag försöker vara julens goda ängel här för ju fler som registera sig ju mer poäng får jag. Och jag är arbetslös och utan inkomst och behöver gratis saker. Så gör en god gärning!


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=123726

RSS 2.0