Fläskmästerverk

My God in heaven and all the angels vilken vecka som varit!

Onsdag
Cabarè som var riktigt lyckat med roliga och härliga inslag (någon gång ska jag ta mig tid och lägga in videos på youtube)

Torsdag
Då var det klassens dag och vi skulle typ på fångarna på fortet men jag försov mig, missade bussen och fick tre utskällningar...kärlek till folket

Fredag
Ja, idag var det avslutning. Än har jag inte lipat men det kommer nog. Pelikanen och sheila-mila vann stipendium för god kamratskap..det var lite smågulligt. sen var det bara att säga hej då till de tre personerna som åkte idag..suck..tråkigt..
Efter det åkte jag och Tanja in till kalmar och då passade jag på att handla manga-serien "snow drop" och en kjol på indiska. sedan sökte jag jobb på indiska så på måndag ska jag prata med chefen..tjohoo!

Men, en tråkig sak. I onsdags brände jag mig (har kanske inte nämnt att jag har hudskriftssyndrom plus solallergi). Men det var inte så där jättefarligt. Idag brände jag mig igen och då var det mindre bra. nu hettar det från kroppen på ett mycket obehagligt sätt och det gör så j-vla ont i kroppen..grejen är att det är inte är bara huden som reagerar. hela kroppen får ont..och det är så JOBBIGT! jag menar, kunde jag inte blivit allergisk mot något normalt som pollen och bananer. det kan man ju leva med men lite svårt att undvika solen...men jag kan i alla fall roa folk med roliga vita fläckar här och där på brännan..

Kanske skulle börja använda burka

Var ute i fredags med ett "litet" gäng från skolan. Hade min fina vita klänning på mig, och visst den är urringad men inte på hor-varning stadiet. när jag sitter där och har trevligt så säger plötsligt en av killkompisarna

"Dra upp lite, du visar för mycket"

Jag blev så förvånad att jag inte sa ett ljud. Jag menar - vad i h-lvete har han att göra ifall jag visar för mycket, plus att det är lite taliban-varning när en killKOMPIS säger så till en tjej. Det var lite onödigt och nästan en aningen förnedrande.

Onaka

Med risk att få svartklädda ryska agenter på mig så måste jag klaga på eurovision 08. Jag menar...Believing...vad är det för sång? det går ju för h-lvete inte att sjunga med! vinnarsången ska man ju kunna sjunga med i..till och med molitva gick ju att sjunga med i...

Sen att Ryssland vann för första gången kan jag väl ge dom..och dima bilan är otroligt duktig artist...men fortfarande...varför?


Märkliga dagar

De senaste dagarna sen jag kom tillbaka till kalmar har varit så märkliga. människorna har varit märkliga, vädret har varit märkligt, maten har varit märklig. det kan ju vara något fel på mig förstås, jag kanske ska trappa ned på simpson-tittandet. särskild sen jag såg min loverboy som en gul tecknad gubbe i en intim stund...ehum..

ikväll ska jag ÄNTLIGEN få se min granne ???   jag kommer aldrig ihåg vad filmen heter men det ska bli kul. efter det vankas det eurovision del 2. vi håller väl tummarna för charlotte, jag tror hon bara behöver andas och fokusera så blir allt bra. att analysera och oroa sig leder ju ingen vart.

kram på er alla kärleksfulla och märkliga människor!

Jag är en glad kanin

Hej Svejs!
Idag är det internationella huvudvärks-dagen. Ajajaj..och värktabletterna glömde jag i vetlanda..
Men jag har mycket att berätta

*JAG VANN EN LAYOUT-TÄVLING PÅ aliceochmaria.blogg.se/
Jätteroligt, jag känner mig som en super-vinnare! fast allt jag gjorde var att skriva en siffra så det är ju inte så att jag svarat på kluriga frågor...jag valde siffran 4 som är dödens siffra i Japan, men döden och jag kommer bra överens så..

*BLEV OBJEKT PÅ KAPPAHL I VETLANDA
Stod med mamma på kön och skulle säga något: "jag känner mig så..." och just då vände sig flera om och tittade..de bara stod där och tittade...."du känner dig så?" undrade mamma..."ut tittad"...Sen började vi högljutt disskutera varför folk alltid ska glo..jag hoppas de hade vett att skämmas...

*BLEV ANKLAGAD FÖR ATT VARA NARCISSISTISK
Vilket resulterade i att jag grunnade över det. Vaddå FÅR man inte se sig i spegeln? och sen pratade jag med power om det. det står ju att man ska älska sig själv. men man får inte älska sig själv för mycket. vad går gränsen?

*KOM TILLBAKA TILL SKOLAN
Efter mycket om och men så åkte jag tillbaks igår. jag hade mycket ångest och mådde så dåligt men hur kan man fortsätta må dåligt när man möts av ett "TJOHO" och sedan träffar en massa underbara människor som är så underbart goa. Jag bara undrar: hur.

The last Samurai

Jag skulle så gärna vilja se den filmen men får fan inte tag i den någonstans. När jag berättade för naneth att jag vill se den, så sa hon att hon redan sett den. Och vad gör hon sedan. Jo, hon berättar HELA filmen. Från början till slut. Sedan sa hon glatt: Nu behöver du inte se den!
Tack så jättemycket..

Var i alla fall inne på youtube och tittade på trailern och kom över det här klippet

http://youtube.com/watch?v=VX6xsIrZfdo

och sedan läste jag den här kommentaren

I agree with 99% of what you think about this scene. But Ujio is the man, I just love that guy! He doesn't say much in the movie, yet he just has "Don't fuck with me" written all over his no expression face.

Det gör ju bara att jag blir ännu mer intresserad av att se den. Men är den så bra?

She have everything

Har precis tittat på inför eurovision song contest och här är mina kommentarer.

*Lena Philipsson tycker att piratutklädda vuxna människor är pinsamma men att köra upp en mikrofonstativ i arslet är inte pinsamt, eller?

*Att lyssna på Shirley Clamp är som att få öronen torterade..det räcker med dom fjortonåringar man tvingas umgås med.

*Järvheden gjorde en stor tabbe när han säger detta om lettlands bidrag "det är som om brandsta city släckers handikappade kusiner ville va med". Det kändes helt fel.

*Alla hade åsikter om utseende, om hur skitsnygga och hur skitsexiga artisterna (då ofta de kvinnliga) är och det får mig att stilla undra - är det en musiktävling eller miss world tävling?


Teori

Fenomenet brukar populärt förklaras av att de hårt påpiskade annars artiga och hänsynsfulla kontorsarbetarna helt enkelt drabbas av kortslutning och börjar bete sig som dräglande vildar pga stress eller också pga överdrivet intag av sake efter jobbet. Finner de sig sen uppklämda mot en pubertal sexbomb i kortkort och loose socks så brister de sista barriärerna.

Från: www.freezoon.net


Tommy and Tina

Team Cans vann!

Jag kördes ut i köket för att ringa och när jag hörde hans svar så började jag fundera på hur brolles låter. Därför var jag tvungen att ringa dit med. Sen var jag ju tvungen att ringa in en röst till cans igen bara för att.

de har iaf väldigt olika sätt att prata på. cans har en kraftfull bestämd röst medan brolles är mjuk och lugn.

nu ska jag ut så får vi se hur det gick sedan.

puss och kram

She don`t care, but I`m fucking do!

Jaha, då var allergi-säsongen igång märker jag. Och om du nu tänker på hösnuva så nej, det är inte det jag lider av. Jag är nämligen allergisk mot myggor. Jodå, det är sant. och det är inte lite svårt, eftersom dom finns ÖVERALLT. Och så är det ju den där lilla detaljen, att jag har hudskriftssyndrom, det försvårar saken. så just nu är jag uppsvullen lite här och var på kroppen (sluta tänka snusk emelie) och mår allmänt pyton. det var allt från skogsnisse, rapporterar från skogsmullen

Mitt liv som fågel fenix

Jag är en nej-sägare.

Jag vet att jag har dragit det här förut men det är en sak som är så frusterande.
Om du ställer en fråga till mig blir svaret oftast - nej
eller möjligtvis - kanske (som är en annan form av nej)

Det är inget jag ens tänker på, det sker så automatiskt, jag tänker inte ens på om jag verkligen vill göra det..
Jag önskar att jag vore mer "ja men visst! kul!"....men så är det inte..

jag vet inte vad Gud sysslade med när jag skapades, men jag ska ta ett snack med en`...om jag inte åker ner down stairs..då blir det ett snack med lucifer..vilket också kunde vara intressant (jag har alltid undrat hur han gör när han ska sova, hornen måste ju förstöra kuddarna?)

annars hade jag ett till intressant samtal med mamma idag:

jag: jag har alltid gått in på ställen jag inte ska vara på...redan som spermie...

IQ fiskmås

Jag: Mamma, jag fryser

Mamma: Jag vet inte om du har feber

Jag: Nej, jag sa att jag fryser

Mamma: Feber?


Hans fingrar som nuddar min panna

Jaha, då var man fast i vetlanda...hur ska jag komma här ifrån? äsch, jag bara kryper djupare ner i min enorma säng i mitt blåa japanska rum och bara ÄR
det kan behövas efter allt som hänt i helgen, både tråkiga, roliga, härliga och underbara saker..men jag återvänder om det..nu ska jag krypa ihop som en boll och tillåta mig själv att drömma och le fånigt åt ingenting.

Gladiator

Läste om downshiftning på internet, att man kan ändra på sin livsstil för att få mer frihet,.
det där har jag olika tankar om..enligt vissa så är frihet farligt och människor behöver begränsingar..det kan jag hålla med om men finns det något starkare och härligare än att sjunga ut om frihet? men frihet är kanske något man uppnår efter döden. i vilket fall som helst tyckte jag att detta downshiftning lät väldigt bra, ska nog testa.

Dream a little dream of me

Jag valde att åka! vilket var nog ett bra beslut trots allt. nu får vi se om jag kommer här ifrån, min erfarenhet säger mig att det kan bli svårt..
jag missade humorgalan, såg bara de sista tio minuterna, det verkade vara bra..idag bär det av till stan för myspys..

Ångest i olika former - omväxling förnöjer

Ja, vad ska jag säga...valborgsmässoafton har aldrig varit viktig i min uppväxt så därför "firar" jag det inte..det är möjligt att jag gör det sen när det finns barn med i bilden, istället valde jag att titta på filmer - "Happy feet" och "stardust". två fantastiska filmer jag kan starkt rekomendera..men just nu är jag så blödig att jag lipar för varje scen där musiken går upp några takter..
i alla fall..imorse när jag gick ner till vardagsrummet och köket så såg det för jävligt ut..det har sett värre ut när festtåget dragit förbi men jag blir så trött, det är en obehaglig känsla att inte ha kontroll över sitt egna hem..och till skillnad från mina båda grannar kunde jag inte fly någonstans - jag var fast i mitt lilla rum på 20 kvadratmeter..det var mycket panik och ångest den kvällen...
och nu är det beslutsångest som gäller - ska jag åka eller ska jag stanna..det är ju i alla fall några dagar..
suck suck SUCK

RSS 2.0