Ny frilla

Jag har klippt av mig mitt långa hår! Bilderna är urusla (var är det med kameran nu för tiden?) men de får duga.


En bra start på veckan

Ikväll har jag varit på Salem Al Fakir konsert i en kyrka av alla ställen på jorden. Det var en massa folk som samlats och vissa (inga namn nämnda) beteede sig som getingbitna kossor. Det var särskilt en kort blond tjock kvinna i 40-års åldern som till och med skrämde sin lilla dotter när hon armbågade sig fram, frustande. Såna människor gillar vi inte.

Men jag lät mig icke nedslås och njöt av den härliga konserten. Särskilt gitaristen var fantastisk. Jag försökte ta några kort men det gick inte så bra.


Mannen i svart till vänster är den fantastiske gitaristen jag blev kär i och aldrig kommer se igen. Så är det.


Hunden Disas syn på att bli fotad

"Kommer du med den där kameran igen.."
"Vad vill du egentligen, du ständiga plåga"

Gottiligott

Jag har glömt att visa vad vi åt på "The Wedding" förra veckan. Det var riktigt, riktigt gott!


Midsommar

Har spenderat halva dagen med att städa och halva hos min syster. Sen åkte vi en sväng och såg på den vackra naturen i säkert förvar bakom glas så de äckliga krypen inte kunde komma in. Nu har jag ångest för att det är en lurvig jättespindel i badrummet. Jag tar den inte. Någon som inte är rädd för spindlar som kan döda den åt mig? Snälla...

Min systers bar.

Bartendern
En midsommartårta..mmm
Och sällskapet minus en man som just då hade brännskadeproblem och avlägsnat sig från församlingen.

Det var en rolig dag. Jag kom tvåa på en tävling! Hehehe...kyss marken där jag går ..jag är ingen dålig förlorare men jag är en fruktansvärd vinnare.

Kram på er alla!


Köpa en by

I Dalarna kan man nu köpa en by på 9 hektar mark. Lite gulligt, om jag skulle köpa den skulle jag döpa om den till donpianoville^^

 http://www.hemnet.se/beskrivning/527078


Jan Romare och hans visdom


Årets bröllop - big time

Grattis Victoria & Daniel!

Sommar, at last!

Jag tänkte att jag ska skriva lite hur prästvigningen var när jag har bilderna klara. Men jag kan redan nu berätta att det var mycket intressant, roligt och mysko (på ett bra sätt!).


Linköping nästa, nästa Linköping

Imorgon, klockan 06.30 (!) så far vi iväg till Linköping. Anledning? Min syster ska prästvigas. Det blir första gången jag går på en prästvigning så det ska bli spännande. Hon har gått en utbildning på sju långa år så det måste vara skönt att äntligen bli klar. Jag är oerhört stolt över henne, hon är fantastisk på många sätt.

Men jag kommer vara död imorgon. Av trötthet^^

Här ska vi träffa Gud.
I det gula huset ska vi ha festen.

När jag var och handlade skor med pappa så frågade försäljaren vilken tillställning jag skulle ha skorna på. Och pappa sa "Det är till en skolavslutning"...Hahaha...nåja, det är ju en slags skolavslutning men är det inte att dra ner det några nivåer:D

Ha det så bra imorgon, people!

Jag bondar med min moder

Jag har ett djupt samtal med min mor om hur man behandlar folk. Jag är övertygad om att jag är omringad av idioter, så då behandlar jag alla som idioter.

Just nu bryt solen fram genom de mörka molnen och jag tjoade åt mamma: Passa på att titta nu, för det här kan vara första och enda gången vi får se solen!

Mamma: Ja det är mycket möjligt, lilla glädjedödare.

När jag frågade henne hur man stavar till möjligt så tyckte hon jag var lite dum.

Hon är bra på att boosta självförtroendet, måste jag säga.


Söstra mi

Jag har varit hos min syster i två dagar nu och varit totalt isolerad från omvärlden. Vi har haft fruktansvärt roligt och skämtat och skrattat i 48 timmar så nu är jag trött. Vi har bland annat färgat håret (hon lila, jag kastanjbrunt), tittat på Hook och gått långpromenader i skogen.
Det är underbart att ha systrar man kan ha så roligt med:D


Supernatural Säsong 5

Igår tittade jag på säsongsavslutningen av Supernatural. Men sörj icke för det kommer en säsong till! Jag tyckte den här säsongen var bra men jag gillade inte slutet.


Gud, var är du?

Var ute på långpromenad i Reslöv idag, en överviktig pensionär gick om mig och trampade på mitt självförtroende. Nåväl, jag är långsam.

I alla fall så gick jag förbi ett underbart vackert rapsfält men upptäckte det inte förrän jag nästan gått förbi! Trots att det låg där och glimrade så vackert och svajade i vinden såg jag det inte förrän det nästan var för sent. Det får mig att tänka på att det är inte konstigt att jag inte hittar Gud - jag tittar ju inte.

OBS. Jag blir alltid filosofisk och grubblande när jag umgås med min syster men jag tänker inte be om ursäkt för det. Det bara är så. Min syster ska bli präst om en vecka så hon lockar lätt fram de sidorna hos folk. Försök du att stå emot!


The working slave

Jag har en god anledning till varför jag inte skrivit de senaste dagarna. Jag har arbetat och slitit med att gräva upp maskrosor från rötterna och klippt träd. Det kanske låter lätt men det är det inte. Det är tungt och jobbigt. Men oerhört roligt.

Och idag när jag stod i regnet och slet så kom grannen ut (som jag aldrig pratat med innan) och berömde mig för att jag var så duktig. Det värmde mitt rosa hjärta och jag fick ännu mer energi att kämpa. Visst är det härligt med människor?

Men jag kan lugnt tänka mig att bli arborist, det är kul att klättra i träd:D


RSS 2.0