Shopping-dag

Idag har jag haft quality time med min syster och min mamma i Växjö. Vi var och handlade skor! Jättekul! Jag köpte två svarta högklackade skor och ett par gummistövlar. Jag har efter sju år med högklackat ännu inte lärt mig gå normalt, jag mer stapplar bambi-aktigt fram - men nu banne mig ska jag ta tag i det här en gång för alla!

Dagens I-lands problem

Jag ska citera en artikel från In Touch om rumpor (ja, du läste rätt)

"Det blir inte mycket sötare än Hayden Panettieres bakdel. Hon har en väldigt nätt kropp, det verkar som om hon tränar mycket pilates eller yoga eftersom hennes skinkor är så välformade"

Det är nog det mest sjukaste jag läst. Vad tycker du?


om du vänder på huvudet lite till vänster..ok det var för mycket..

Hej alla(h)! hehehe..
jag lever och har hälsan(?) vad är det med mig idag med paranteser...(?)...nej, jag ska ge mig nu
idag är det faktiskt tre plusgrader och solen skiner..idag kommer in touch ut så jag ska vandra ner till affären sen och då är det mycket möjligt att jag köper mig en chokladkaka..
för övrigt så är det någon slags träffa-alla-vecka, vilket gör att jag inte kan blogga lika ofta tyvärr..ikväll är det film-maraton hemma hos mig! om ni vill kan ni titta förbi, det finns plats på golvet..vi ska se titanic, the hot chick, tristan och isolde, eragon...och kanske något mer om vi hinner..

måste berätta att jag betalade räkningar för första gången själv igår! med mina egna pengar! eller nåja, csn pengar som jag lånat, men men..

får jag tipsa om film? just like heaven med reese witherspoon..den var bra, riktigt bra..jag bölade och jag är ingen romantiker!

men nu ska jag gå och köpa den där tidningen...och chokladkakan...mums!

kram på er alla(h)!

Ice age 3

Det snöar och snöar och snöar
och jag sitter i en skog

inatt drömde jag att det snöade så det var mycket märkligt att vakna upp och se att det snöade...fast egentligen vaknade jag av att jag hörde mammas röst i fjärran..när jag började kvickna till så stod hon där och pratade...
jag överlevde med andra ord ännu en natt med mina systrars snark och fis och en klocka som ljudligt tickar precis vid sängen..

om jag inte hör av mig på ett tag
har vi frusit ihjäl här på frostmofjället


Its me

Håller på att kolla på alice cooper - filmer på youtube, det är en riktigt humörhöjare! jag är hemma just nu men vill redan tillbaka till kalmar, jag trivs inte alls här.

Ångestdagen

Idag var det framtidsdag, då skolan ordnade att man fick gå till olika stationer. men först skulle man sms en önskan till en mobil, jag önskade mig ...nej, det säger jag inte, då kanske det inte blir sant..
sedan gick jag till en snubbe som pratade om högskolan i kalmar, sedan var det fika som jag fick hoppa (delvis för att jag blev rädd för kalle/erik kombinationen och delvis för magen, sen var det CV vilket var jättebra och sist vårmiddag! jättegott! efter det åkte jag, missy och mila till kalmar och vinkade av missy som skulle med tåget, fick en bamsemyskram där på stationen, det kändes precis som i en film..eller nåt.
sedan gick jag till åhlens och köpte en cd för 79 spänn. försökte köpa månadens nemi men korthelvetet fick inte kontakt med banken..vad faan..sedan fick jag ställa mig på stationen och vänta på bussen..det var en otäck man 20+ som satt en bit ifrån och målade...när jag vred huvudet till höger satt det en otäck femtonåring och stirrade, när jag vred huvudet till vänster stod det två påtända tonåringar, tillslut (bara för att vara säker på kosmos) vände jag mig om..och jajamänsan..en otäck snubbe med en kamera stod uppe på backen och fotade...märkligt..jag fick åka buss som barn! hehe..det lönar sig att sätta upp håret i råttsvansar och begåvas med en ljus pipig röst..
nu har jag haft ett långt samtal med pelle, förhörde honom på provet, sedan satt vi mest och pratade skit..fast det var roligt. sedan kom sheila och hennes robert..dom två är söta ihop, som två pigeons..
nu ska jag sova, gott folk. God natt

Vad fan har man gjort?

Nu struntar jag i magen och äter i alla fall, orkar inte gå runt och svälta..
satt vid frukostbordet idag och pelle konstanterade att det är nio veckor kvar på terminen, varav björn sa: vad fan har man gjort egentligen? och det är så jag känner. visst jag har utvecklats, lärt mig att dela med mig och lärt mig att acceptera andras behov men vad har jag gjort? därför funderar jag på att gå ett år till...
idag är det framtidsdag, ska skriva mer senare så får ni veta om något spännande hänt!


Jag letar efter en torped

Jag vet inte om jag har skrivit om det här men sedan tio dagar tillbaka har jag haft en maghistoria som gjort att jag ätit extremt lite (läs: inget alls), fast jag har fortsatt med min cykling. hur mycket har jag gått ned? 1 kilo. ETT kilo!

om jag inte hör av mig på ett tag är det för att jag ligger i fosterställning i min säng och sover/mår dåligt/annat

kram på er små älsklingar!


Antingen är det klimakteriet eller för många halvnakna män

Så! Då var årets melodifestival klart! och nu är det bara att sikta in sig på eurovision song contest in serbia..
om rätt låt vann? det är bara att se. det kan vara så för det är en vinnarlåt och hon gjorde det bättre den här gången men jag har hört rykten om att det mest är kvinnor som sjunger ballader i år i eurovision så det kunde varit så kul att skicka BWO med energiknippen Martin (som för övrigt var så jävla sexig). jag hade också hållt tummarna för Nordman, delvis av patriotiska skäl men också för att den är så pass annorlunda att det hade kunnat gå. Sanna Nielsen var fantastisk, det var precis som om hon menade varje ord hon sjöng men en ballad kan försvinna lätt i eurovision, tyvärr. jag tror nog att Hero är rätt, men som sagt vad det är bara att vänta och se.
Nour, Kristian och Björn var alla jätteduktiga och gjorde ett fantastiskt jobb och jag vet att det är tjatigt men Björn Gustavsson gjorde hela showen värd att se på (och jag är en inbiten schlagerfantast). Han vill jag se mer och mer och mer av! plus att jag vill få lite av hans coolhet då kanske jag klarar av att redovisa...

kvällens hottingar - Ola Salo (the man), Martin Rolinski (the body), Björn Gustavsson (everything between)

Äntligen Frej dag

Idag vägde jag mig och jag har gått ned 1.3 kg på tre dagar! tjohoo! fast jag gick ned mycket snabbare i vikt när jag var i skåne förra sommaren..anledningen till att jag gått ned i vikt är ochså för att jag har bakterier i magen som vägrar låta mig få äta.
ikväll hoppas jag att TV är min! missy ska ut med mallis på stan, pellemannen och "sheila" är inte hemma. jag tror kramkalle ska hitta på något, det brukar han göra. så det är bara jag och tanja i huset..och jag funderar på att hyra några filmer och bänka mig...vi får se..
imorgon blir det radikal förändring hos mig för då ska jag färga håret - lila! så jag ska update om det imorgon..
jag hade en sådan fruktansvärd hicka innan, det kändes som om något inre organ nästan trycktes ut ur kroppen, inte roligt alls..sedan hade jag ett praktgräl med naneth vilket tar på krafterna, men jag får väl skita i ungarna då som alla andra och läsa i tidningen om fem år att en tonårskille misshandlade en kamrat till döds..
nu ska jag gå och tvätta,  sedan ska jag till affären.
så ha en bra dag alla folk där ute och kom ihåg - Godhet lönar sig!

What should we do with the drunken sailor?

Den här maghistorien börjar gå lite för långt nu..jag kan verkligen inte äta något. idag fick jag i mig ETT mål mat och det känns som om den bara vill vandra ut igen från samma håll som den kom...inte så trevligt, jag vet..
dessutom har någon i min direkta närvaro fått svinkoppor vilket jag är löjligt rädd att få efter att ha sett hur äckligt vidriga dom faktiskt är..
imorgon ska jag till banken för första gången och leka vuxen genom att betala räkningar..jösses..
tills dess: chau alla bellos där ute!

Ung själ i gammal kropp

Igår slutade dagen riktigt uselt dåligt..jag fick nackspärr (som inte har gått över trots vissa försök), jag blev skitsur på mig själv vilket gick över på missy vilket inte alls var meningen. sedan sov jag till tre idag, vilket nog var meningen, jag var så förbannat trött och jag tänkte - va fan, jag skiter bara i det.
jag har kommit in i den där perioden igen då jag bara vill skrika rakt ut och slå. min dator är i alla fall nedpackad i vinden så den är säker från mina utbrott. för det mesta är jag lugn och stillsam men så blir jag plötsligt förbannad, det är all skit man samlar på sig under tiden som behöver få utlopp.´
ikväll är det lost, det ska bli roligt. sen ska jag nog till affären och handla en tidning, fast det kan jag lika gärna göra imorgon.


Grannie`s in the pink

Idag har det varit en underbar dag! kan inte förklara vad som har gjort den så bra, för den har ju varit mest som de andra. men det är väl universum som ligger rätt för mig nu..
i alla fall hade jag engelska för första gången på ÅR och jag är väldigt rostig, men det var ovanligt roligt!

Allt vad du vill att andra ska göra för dig

Idag känner jag mig jättefin i min vita klänning med gulddetaljer..det är godis för själen!

nyss var det tipspromenad i skolan som butikklassen ordnat..och melissa höll tal, jag vet att det är töntigt men jag blev så STOLT! jag menar - jag bor i samma hus som den där kändisen! hehehe

jag satt med ett gäng och åt middag och det är inga som jag direkt brukar umgås med och då var det en tjej som visade sin tatuering på magen och jag sa - Gud, vad snyggt! för det tyckte jag verkligen men hon gav en sådan diss-blick att jag blev så förbannad..VAD är det för fel på vissa personer!
sen blev jag förbannad på samhällen då det var en tjej som jag i normala fall tycker är schysst som är för dödsstraff och att aga barn! nu är det klart, hon vet ju inget om mig men man ska nog var lite försiktigt vad man säger för man vet aldrig..

sedan berättade jag för mina lärare idag att jag inte mår så bra och ska söka hjälp för det, jag tror det är bra för dom att veta eftersom jag inte alltid klarar av dagen.

men bara för att avsluta detta inlägg positivt - JAG ÄLSKAR MIN KLÄNNING! känner mig som en prinsessa i den!

Blair witch project

Glömde berätta att jag sett filmen nu och tyckte inte den var bra. seg och irreterande. jag menar dom gick tre fyra steg, ställde sig och skrek på varandra och ställde upp tältet medan det FORTFARANDE var ljust! lite orealistiskt...
det enda som var läskigt var när man hörde killens ångestfyllda skrik, och sedan när de var i huset men det var ju bara några sekunder så det får 1+ av mig

Du har ett hjärta men jag saknar själ

Igår var jag ute med min syster i stora staden och shoppade. det var fullpackat med folk och eftersom det var kvinnodagen så var det människor ute med megafoner som ropade ut om våldtäkter och annat som man verkligen inte vill tänka på en vacker solig dag. i alla fall så handlade jag en bh som förminskar brösten (jag har e-kupa vilket inte är roligt alls), sedan handlade jag tre ursnygga trosor och ett par högklackade röda skor som jag nu måste lära mig gå i, jag har redan ett par höga skor men det är nästan otäckt när man stapplar omkring i dom. sedan åkte vi iväg till ett par kompisar till min svåger för att titta på andra chansen. det var inte så där jättekul, det kändes som parmiddag eller något och jag är way to young för att uppskatta något sådant..men det var trevligt folk iaf, jag är bara inte på humör. det kan bero på saker som hänt min syster som jag fick veta igår.
nu ska jag i alla fall gå till affären och handla aftonbladet, måste läsa! såg ni carolas o-mun när hon inte gick vidare! hahaha! that bitch, där fick du! bara för att man har ett känt namn betyder det inget! men jag tror inte att någon tänkte så, jag tror det hänger på sången, låten var bra men de gjorde det inte bra. nordman däremot är bra med en scenhistoria. men om nordman skulle gå vidare till serbien så hoppas jag att de ska sjunga på svenska, men då är det ju viktigt att de poängtera till europa att det handlar om häxprocessen och att de inte är för det. det var lite av mina tankar idag.

Sleeping beauty

Gud, vad jag är trött! det känns som om någon hällt i flytande lim i kroppen för jag fungerar verkligen inte som jag ska göra, suck!

igår skrämde mehdi livet ur mig, jag lovar - jag såg verkligen santa per, himmelsporten och mormor innan jag drogs tillbaka till kroppen. det är farligt att komma smygande så där!

sedan tycker tanja att jag ska begravas levande...vet inte om det är något lettisk grej som är igång men jag säger pass..

nu ska denna limroboten ut i solen och försöka mjukas upp, ikväll blir det godisätande, imorgon blir det träff med skåne-syrran, något säger mig att imorgon kommer jag faktiskt vara död.

puss och kram

Att skrika ljudlöst

Idag mår jag dåligt, har haft ont i magen sedan igår, det kan bero på stress som jag inte behöver känna..

jag känner mig så...ensam ibland..och den känslan får jag mest när jag är bland människor..det känns som jag inte räknas, ibland undrar jag ifall någon skulle märka om jag lämnade rummet..kanske skulle någon lyfta på huvudet och säga "vad tog hanna vägen" men sedan skulle han/hon rycka på axlarna och återgå till sitt.

Hero

Everything has a beginning 
Everything comes to and end
Take it or leave it, you better believe it
Be my lover, be my friend
Try to deny what you're feeling
And you know that you're heart will say no
Love will last longer, growing stronger and stronger If you stay and don't let go



Oh, out on the line, like a star, like a hero
Love will survive
Oh, taking a fight is a life of a hero
Staying alive
This is a story of love and compassion
Only heroes can tell
Oh, out on the line, like a star, like a hero
Love will survive
Heaven and earth, you're colliding
But we love on a world of its own
Oh, there you can fake it, just make it or break it
And you can find the one
Oh, out on the line, like a star, like a hero
Love will survive
Oh, taking a fight is a life of a hero
Staying alive
This is a story of love and compassion
Only heroes can tell
Oh, out on the line, like a star, like a hero
Love will survive
Oh, survive
Heroes can live on their own
But heroes never die alone
Out on the line, like a star, like a hero
Love will survive
Oh, taking a fight is a life of a hero
Staying alive
This is a story of love and compassion
Only heroes can tell
Oh, out on the line, like a star, like a hero
Love will survive

Men vad är det om - Aaargh!

Här är en lite update på natten som följde efter melodifestivalen. när vi kom tillbaka från datasalen var det röj i huset och jag kände verkligen inte för att festa eller att gå och lägga mig. därför så släppte snälla oskar in mig och missy i norra där vi kunde titta på TV. missy övergav mig ganska snabbt så jag satt där ensam i det disköverbefolkade köket och kände mig dum. men så kom chris in och då fick man prata av sig lite. det gick någon halvtimma och plötsligt knackade det på fönstret. jag var säker på att det var missy så jag gick och öppnade men där står fem stycken främlingar (två kände jag igen) och stirrade tillbaka. de var rätt på lyset och jag fick mig en chans att hånskratta lite för my god vad människor gör bort sig när de är fulla, det var så roligt!
efter filmen så vandrades det tillbaka till södra och efter det spårade det ut rätt rejält. det var nedrivna tavlor, vinglade människor, högljuda folk och en dusch mitt i natten som resulterade i att golvet i hallen blev titanic-blött. allt till ljuva toner av någon musik från nedre våningen. vid tre så dog festen ut och man kunde kurra ihop sig och sova. vaknade till liv vid tio och gick ned för att överblicka kaoset. det såg fan inte klokt ut med flaskor, ballonger och toapapper överallt i alla rum. och pricken över i:et var den döda råttan på slasken. don`t wanna know...
sedan kom vi på att nu kan vi hämnas när folket ligger med sin bakfulla så då satte jag på radion på högsta nivå men dessvärre fick det ingen effekt.

Jag har en underbar flicka vid min sida

Hej kära vänner!
Jag skriver (nästan) direkt efter melodi 4.0
och det har varit en lång kväll...jag har knappt hört något pågrund av ett gäng kycklingar som kacklat HELA tiden! och är det något jag hatar är det folk som inte kan hålla käften när det är melodi/eurovision. därför så ska jag kolla nästa vecka i lindsdahl och dom andra gången får jag väl åka hem för det här går inte, jag skulle kunna döda några..och grejen är att ingen kommenterade sångerna (jo, lite kanske) utan hur pass tjock/smal sångarna var, hur de var klädda, hur de rörde sig. OINTRESSANT! det som gäller är - SÅNGEN!
missy var den som höll mig borta från att gå ut i köket och hämta en kniv för att leka mitt-i-prick på de andra..

här är några av mina kommentarer i alla fall, och till skillnad från när man sitter i ett rum och inte kan komma undan utan måste lyssna behöver ni inte läsa mina åsikter..så det så!

*Sibels sång var bra men inte riktigt bra, jag minns liksom inte hur den går nu och det är inte bra
*Nordman var JÄTTEBRA! men jag älskar nordman så - jag är en patriot där!
*Bengtzings låt påminde om mika - grace kelly, inte så br
*kristian luuks dans med anna vnuk - helt underbart!

Och sist men inte minst - BJÖRN GUSTAFSSON! HELT UNDERBAR!

Ekorrar och Förhud

Igår så var jag i affären och skulle plocka åt mig lite godis då jag mötte två från skolan som genast började sätta igång om en ekorre som anfallit...eller hade den det? mystiken tätnar..fast jag har hört att ekorrar kan bli ilska och ta fram hagelgeväret och anfalla vi stackars oskyldiga människor som verkligen inte gör något djur någonsin illa..
igår var det roligt i alla fall med pizza och trevligt sällskap.

för en stund sedan fick jag ett sms av en bekant (vågar inte ge ut några namn här) som berättade att hennes kille hade ett samtal med sin far på telefon om förhud! låt mig upprepa - förhud! då måste man verkligen stå varandra nära om man kan prata om sånt med sina päron!

ikväll ska jag äntligen få se nordman när de bränner häxor på scen! kärlek till folket!

RSS 2.0