Mitt liv som kemistudent

Det är jättekul och jätteintressant med kemi men nästan hela mitt liv går bort i studier. Jag äter inte ordentligt, jag är aldrig ute i solljuset, det är få gånger jag ens kan sitta en timma framför teven och det sociala livet...Nja, det fungerar faktiskt men det är svårt att prata om något annat än cellernas uppbyggnad i tarmkanalen och beståndsdelar av kvarkar. Jag hoppas sommaren blir lång så tankarna kan få något annat att fastna på. Förhoppningsvis kommer jag iväg till Sweden Rock Festival.

Evanna Lynch


Äntligen något positivt

Nu vet väl alla i Sverige att Kronprinsessan Victoria och Daniel är förlovade. Det tyckte jag var roligt för dom att få bekräfta sin kärlek. Sen tycker jag det är lite märkligt att han ska bli "prins".
Jag funderar redan på att åka upp till Stockholm nästa sommar för att få se bröllopet. Det är ju inte varje dag en kunglighet gifter sig.

GRATTIS TILL VICTORIA OCH DANIEL


Syster Björn

Jag sitter här och tuggar på turkiska peppar och betraktar världen utanför fönstret. Borde ta tag i skoluppgifterna. Ska nog göra det idag. Borde..
Nu är det snart födelsedagskalas och jag har hittat en fluff-klänning jag vill ha. Men jag vet inte om en kvinna med mina höfter kan ha fluff. Plus att halva ryggen är bar och det kanske blir för mycket. Men jag lever ju inte på medeltiden så varför skulle jag inte kunna visa en naken rygg? Överanalyserar som vanligt.

Yes Lullaby!

Måste bara skriva och berätta att jag har äntligen sovit! På sjätte dagen så föll kroppen in i dvala och då följde själen och hjärnan också med. Har nog sovit i åtta-nio timmar. Tack så jättemycket, drömfèn!

No Lullaby

En olycka kommer sällan ensam heter det och just nu stämmer det in på mitt liv. Vi snackar maginfluensa, halsbränna och sömnproblem - på samma gång! Plus att det sticker oroväckande i bröstkorgen.
Idag är jag inne i min femte dag som sömnlös. Det har hänt förut att jag inte kunnat sova på ett dygn eller två men aldrig så här länge! Men nu har min snälla syster skickat sömnpiller till mig så får vi se om jag får en dejt med John Blund. Annars har jag mycket att skriva om men det måste vänta tills allt har lugnat ner sig här.

"Börja dagen med att le så är det överstökat sen"
                                                                 C.W Field


Snurrig i skallen

Det här bloggeriet går lite i snigelfart nu. Anledning: Studier=sistaminutenplugga. Jag är så stressad att jag inte hinner äta, sova eller socialisera. Dessutom ligger jag efter i kemin, sista provet gick helt åt helvete (33% rätt) och CSN-bidraget har fortfarande inte anlänt. Jag ber till Gud att man få har med sig anteckningarna på sluttentan annars så kommer det inte gå alls. Nu ska jag tillbaka till neutroner och kvarkar.

Melodifestivalen

En gång i tiden älskade jag allt som hade med melodifestivalen och eurovision song contest att göra. Jag älskade sångerna, showen och glamouren (som vi saknar här i Sverige). Men nånstans på vägen förlorade allt detta sin charm i mina ögon. I år har jag bestämt mig för att se på alla showerna utan att bli allt för engagerad. Det är inte längre en talangtävling, det är en kompistävling. Ni vet, som Wild Kids, den som har flest grannar vinner.

Petra Mede tyckte jag gjorde ett jättebra jobb. Särskilt klädombytena var roligt!
Alcazar var min favorit ikväll. Det var show!


Om inte röken dödar mig så gör läxorna det

Jaha, jag levar. Faran är över. Vet fortfarande inte varför det plötsligt började komma rök in i lägenheten men jag väljer att inte tänka på det. En trevlig sak har hänt idag och det är att jag fått hem alla mina skolböcker - ÄNTLIGEN! Så nu håller jag på som bäst med att försöka komma ifatt i natur. En och en halv vecka har jag att plöja igenom. Kul.
Jag hade tänkt att börja gå teater igen men får nog skippa det i år, det är för mycket med studierna. Vilket är synd för jag saknar verkligen att stå på scen.
Kram på er alla!


Vill ju inte brinna inne

Det luktar för jävligt här inne i lägenheten. Det luktar som en blandning av rök och rutten råtta, och det har varit så här sen halv två idag. Jag ska gå upp till grannen och fråga om hon har det likadant och sen får jag nog ringa hyresvärden, det är allvarligt talat riktigt otäckt det här.

Vägen

Den senaste tiden har allt jävlats för mig. CSN, studieböcker, träningen. Allt! Men jag hör till den delen av befolkningen som inte ger upp vid nederlag, jag kämpar. Jag är den grottmänniskan som istället för att fly - slår ihjäl den satans sabeltandade tigern. Nu kan jag inte slå ihjäl CSN, det finns lagar mot sådana sysslor. Men jag kan i alla fall sparka sönder min jättefula säng som jag för övrigt inte vill ha.

Gnäll gnäll gnäll. När jag klagade som mest så sa jag "Det känns som hela mitt liv är en uppförsbacke"
Mammas försök att trösta: Ja men se det positivt, då kan det bara gå ut för sen

RSS 2.0