Lilla My

Jag blir så trött på mig själv ibland - eller ofta egentligen. Idag vid middagsbordet så pratade de andra glatt på medan jag försvann mer och mer i min egen värld. Så frågade malin ifall jag vill va med och spela kubb, och jag svarade utan att ens tänka efter "kanske". det, mina vänner, är det mest vanligaste svaret du kan får ur mig. jag menar, jag kunde ha sagt ja, för jag gillar ju och spela kubb och jag gillar ju att umgås, men den där jävla rösten inombords viskade "men det förstår du väl att de bara frågade för att de behövde en till person i laget". jag kan bara inte tro att någon skulle välja att umgås med mig bara för att. det måste finnas en hake. så tröttsamt

Jag blir så trött

Jag skrev ett inlägg på den här bloggen som sedan försvann..ganska så störande..i vilket fall som helst ska jag sura ett tag innan jag skriver igen...grr..wtf..


Lyckliga gatan

Hejhej!
Är "hemma" i skogarna nu, det var ett väldigt spontant besök kan jag ju säga. hade öppet hus i skolan, trodde jag skulle dö på morgonen med min förkylning och allt men bestämde mig för att gå. först gick jag runt i klassrummet och hade ingenting att göra, kände mig väldigt liten och ensam där jag stod och balanserade på mina marco tozzi men efter ett tag kändes det bättre då jag fick lite och göra..fick bland annat informera, kände mig väldigt viktig just då, hehe..men allvarligt, tycker jag det är kul att jobba och göra saker, det är bara så att man måste komma ur sin dvala..
efter det kom mamma, sia och disa på besök. disa följde med för att pellekanen tjatade, men de passar så bra ihop de två! det var lite halvjobbigt att ha familjen där, det är ganska mycket saker som dyker upp på ytan och man blir fjorton igen..men iaf fick jag dom a

Många möten - hur många minns vi?

Idag är konstiga dagen i Kalmar
det är mycket märkliga vibbar som är igång, både ifrån andra och från sig själv. plus att jag hade två deja vù med bara några timmar emellan!
den första var när jag satt vid mitt skrivbord och rensade som en vän till kramkalle dök upp. vi stod och pratade och skämtade ett tag. sedan gick hon och jag vände på bladet och läste "cecilie käthe". jag bara kände hur världen stannade - det här har hänt förut! det var så läskigt för jag kände verkligen igen allt. sedan satt vi i köket och då kände jag också igen allt - till och med obehags-känslan var där. det var väldigt omtumlande och lite jobbigt. Jag menar - varför händer det här? det är inte första gången som det händer, jag vet inte varför det är så och jag vet inte varför det händer mig. det är skönt iaf mitt i allt, för jag är inte ensam om det. det känns bra för då är jag ju inte sinnesjuk, en klar fördel.

JAG ÄR SJUK

Jag måste bli frisk till öppet hus, nu missar jag paraden imorgon, suck suck suck!


Din största skräck är min högsta önskan

Fy fasen vad det är synd om mig..jag håller på att bli sjuk..det känns i hela kroppen, ni vet, när man blir alldeles svag och trött och har den där äckliga hemska känslan i kroppen, snorkänslan kallar jag det men det är ju inte direkt trevligt - men jag tror ni förstår..idag har jag bara ätit en pirog, tre chokladkakor, glass och två kakor..jag är precis som house - tar långsamt livet av mig med droger..eller choklad..sak samma..

Känslokontot: plus minus

Gårdagen slutade faktiskt riktigt bra, kom inte hem förrän halv fyra. Men jag sov hela förmiddagen och missade lektionerna plus att jag missade banken. Järnspikar! Och om jag inte hade träningsvärk innan så har jag det verkligen nu..men det gör ingeting..


I have a bad day

Suck..efter en mycket trevlig helg så är det klart som hästskit att det ska sluta i kraschlandning...det var mycket länge sedan jag kände mig så nere, och inte psyk-nere utan tom-i-huvudet-nere..det var en sak kalle gjorde som fick mig att känna mig så värdelös och hopplös..det skulle bli en trevlig kväll med grillning men jag drog mig undan, delvis för att jag har ont i min mage men också för att jag känner mig inte värdig att umgås med de andra, jag vet att det låter vansinnigt men så är det.

I vilket fall som helst var vi ett gäng och gick på trav här i Kalmar..det var roligt, inte direkt för travet utan för sällskapet..mycket fniss och fjortisvarning men det tycker jag att man kan unna sig ibland..ett plus i kanten är söt-mehdi (ingen sommar utan mehdi!). men jag hade ont i benen och rumpan, för några timmar innan hade vi haft utflyckt i klassen, det var jätteroligt, roligare än jag trodde det skulle bli, men kroppen får ta stryk av så mycket vandring..

Klockan är väldigt mycket nu och imorgon är det skola..sen ska jag hämta med id-kort..och jag ska nog dammsuga imorgon, även om jag inte känner för det.

God natt på er!

Talk to my hand, bitch

Heather i TopModel9 har min röst! Jag hoppas att hon vinner hela skiten!

Det är ett rent sadistiskt nöje att se topmodel, då de gnäller över sin "övervikt" medan man själv halvligger i soffan och käkar snickers..hehe..

ikväll har det varit scary scream night i huset..det låter konstigt ifrån slasken (får mig att tänka på en novell av stephen king), missy är häxläskig, sheila är också läskig, pelikanen dyker upp från ingenstans och kramkalle är spårlöst försvunnen...ingenting är som det brukar..dessutom har jag gått tillbaka till mina vampyr-vanor..ni vet, det gamla vanliga..sover på dagen, flyger på natten, dricker råttblod så att jag inte skadar människor..som sagt vad, det vanliga...


Insulin - kroppens naturliga heroin

Jag har bränt mig! Det är andra gången i mitt liv då jag bränner mig på ugnen. Fast märket börjar försvinna nu..thank God!

Jag har en sockerchock som är igång nu. Det händer när man smällt i sig en marabou, en kina, ett kinderägg och glass..allt inom en timma...jag vet, jag vet! jag är fantastisk! ett orginal!

såg på house nyss med hångelparet nr 2..suck! nyförälskade par borde få ett förbjud att lämna rummet inom två veckor...på det sättet kan de inte störa oss andra normala..

jag förstår house pillerberonde..jag har så jäkla ont i kroppen att jag lugnt skulle kunna ta vad som erbjuds för att bli av med smärtan..jag kan inte fatta att jag fortfarande har växtvärk..jag menar - jag är tjugo, going on tjugoett..när ska det gå över? när?!

God natt på er alla söta drömfåglar och tomtenissar! nu börjar sockret verkligen ta ut sin rätt..dzzzz

VARNING!

Klädmärket "Cheep monday" som syr in satanistiska budskap i kläderna! så om ni inte vill få den där heta snubben (nej, inte brad pitt) på er så KÖP INTE! Nej, allvarligt - det handlar inte så mycket om just det, det viktigaste är att man får veta vad kläderna kommer ifrån och står för..det är precis lika viktigt som att veta ifall slavar sytt våra kläder eller inte. Jag skulle vilja varna för H&M som inte är så där jätte noga med vad de säljer.


Från asocial Till social

Herremingudochskapare vad jag har varit social den senaste tiden! Jag känner knappt igen mig ;-)
men jag pratade med pellemannen (som är en översocial kille) om det och han såg helt frågande ut, uppenbarligen så är jag inte så tråkig och tyst som jag själv intalar mig.. jag kanske till och med ÄR social!

Hårstrå i ögat för andra gången

Nu har jag sett bilder på gymmet, det ser faktiskt riktigt fint ut! Jag lääängtar...
Idag har jag letat sommarjobb, men fick inget napp..det är krav på körkort överallt..suck..men däremot sökte de dagisfröken i nybro i höst..det kunde ju vara något..
kan inte bestämma mig vad jag ska göra med mitt liv..tänk om någon kunde bestämma åt en..det skulle vara så skönt! jag älskar livet här och skulle nästan vilja stanna ett tag till..men å andra sidan så vill jag vidare..upptäcka nya världar och möta nya människor...men men..
jag satt och kollade på en japansk skräckfilm till tre i natt..sen låg jag och sov en timma innan min syster ringde och var upprörd över någon fest som spårat ut..SUCK! vad är det med dagens ungdom!
nu ska jag gå och ta hand om min tvätt, har jag tur springer jag på aramani som har tvättid efter mig..hehe..

Då gick en dag och kommer aldrig åter

Idag är det en mysko dag. Ingenting fungerar, allting går fel. Vid frukosten satt jag inklämd mellan två par vilket inte är kul för en singel. Suck!
Sen somnade jag ifrån religionen vilket inte kommer se bra ut på omdömet. När jag gick till matten var läraren borta och det var bara jag och jonna som dök upp. Så vi satt och "räknade" (läs pratade) i ett enskilt rum, det var roligt. Till middagen så tog jag av misstag griskött så jag fick slänga en hel del. Och nu är jag hungrig - man blir inte mätt på grönsaker!
Nu tänker jag skippa engelskan (sluta skäll på mig!) och titta igenom utbildningar och jobb. Det börjar bli dags nu att ta tag i det där.
Ikväll ska vi till söderport och titta på högalids-bandet! Det ska bli roligt, ur en patriotiskt synpunkt.
Jag planerar att gå i mina foppa skor och byta om till marco tozzi när jag är framme, så slipper folk bli förbannade när man inte kan gå så snabbt. fast jag går ju aldrig snabbt...hmm

LÄNGTAR TILL GYMMET!

good girls go to heaven

Igår förmiddag så kom jag tillbaka till kalmarcity. Och här är jag nu. Det är roligt att vara tillbaka, känner att det blir mycket socialt nu men det är bara bra. Vet fortfarande inte vad jag ska göra i "framtiden". Jag önskar att jag visste vad som var rätt för mig men det vet jag ju inte! funderar på att göra en fransson och gå till en dam som kan säga lite..men jag är lite orolig för det där med onda djävular..en helt annan historia...

Längtar till gymmet blir klar! Då fan ska det tränas!

RSS 2.0