Tycka polis är trist

Vad dålig jag varit på att blogga nu, fy på mig!

Men till mitt försvar kan jag ju säga att det har hänt mycket nu och då får vissa saker lida - som bloggen.

Vi var ju i Köpenhamn på miljömötet som blev ett fiasko (jävla politiker-jävlar). Det gav egentligen inte så mycket men det var kul att stå och skrika. Och jag fick lyssna på Desmond Tutu! Live! Men sen blev jag så sur för en dansk polis stoppade mig och begärde att få rotta i min väska. Jag blev så sur! Han var så jävla otrevlig - och jag tror han tittat på lite väl mycket CSI. Så här gick det till:

- You there! Come here!

Jag blir oerhört förvånad och tänkte: nu är det någon som jävlas med mig. därför står jag kvar, förvånad och småroad. Då tar den jävla äckliga polisen tag i min arm och drar mig till ett hörn.

- Open your bag!

öhh...okeej..jag gör det, absolut säker på att snart så kommer mina kompisar hoppa fram och säga: hahaha där fick vi dig!

Sedan så börjar den äckliga polisen rotta med sina äckliga händer i min väska som jag helt laglydigt stulit på lagret. Jag tänker att jag ska försöka få den så kallade "polismannen" att le lite så jag säger skämtsamt:
 
- Just don`t take my candy.

Och: inget. Dött. En vindstilla öken.

Sedan när han inte hittar något så slänger han väskan på mig och släpper mig fri.

Och saken hör till att jag fullkomligt avskyr poliser. Det är en yrkesgrupp jag inte kan med. Det finns säkert jätteduktiga proffsiga poliser men jag har då aldrig mött någon. Ibland så tror jag att de kan sniffa sig till vilka som inte gillar poliser och sedan göra livet värre för dom.

Sen vet vi ju alla hur danskar är - korkade rasistiska fetton.

OBS! Jag är sur nu så ta inte allt för mycket åt er vad jag skriver


Marsch for the earth!

Ok, så imorgon ska vi ta oss över bron och in i Copenhagen:D

Det ska bli kul och spännande, vi har bestämt vilka solidariska kläder vi ska ha (i färgerna svart, vitt och rött) och gjort plankat. Så nu är vi redo att kämpa för miljön!

Jag får skriva mer om detta imorgon när vi kommit hem, önska oss lycka till!


On my way for the environment

Om en halvtimma åker jag iväg mot Danmark! Ska gå på miljömöte i Köpenhamn - det ska bli så roligt! Så jag hoppas att vi ses där:D


Mae West


RSS 2.0