Attack of the Giants, part 2

Nu har det hänt igen! Spindlarna attackerar! denna gång på bortaplan....

Mamma och jag hade åkt ut till trollebo-badet och satt på soffan och njöt av den varma solen och vattnets lugna glupp glupp. då börjar plötsligt mamma gallskrika vilket resulterar i att jag också börjar skrika utan att veta vad det är jag skriker åt. det visar sig att det var en äcklig röd spindel som mamma hade ihjäl. då bestämde jag mig för att det får vara nog med naturen och begärde att vi ska åka hem. så vi satte oss i bilen och körde iväg. vi hade inte kommit så långt förrän jag känner att det kliar på benet. när jag tittar efter så är det en stor spindel med långa ben och pyttehuvud som satt på mitt ben och flinade. jag fick panik big time, blundade, skrek och slog mot benet. mamma tvärstannade bilen och jag flög ut. väl ut i det fria så började kroppen att skaka och jag kunde inte andas ordentligt. jag har verklig araknofobi med inslag av entomofobi och mår så dåligt av eländet! i alla fall så fick mamma in mig i bilen igen och när vi åkte hem fick linus titta igenom väskan efter spindeldelar men hittade inget. Det tog nästan en timma innan skräcken gått över.

Jag tänker fan flytta någonstans där insekter inte existerar. Typ, rymden!

Bond. Jane Bond.

De nio månaderna jag bodde i Kalmar hände inte så där jättemycket. Inte egentligen. Jo, jag skar bort halva fingret...jag inledde en romans...jag satte nästan eld på huset...och när jag bodde i Skåne förra året så hände det verkligen ingenting! Men när jag bor i pyttestaden Vetlanda då minsann!

Så här är det. mamma och linus var inne på en bokhandel och jag och saga väntade i bilen. då kommer det en man 50+ som öppnar bildörren och sätter sig i bilen! Jag har aldrig sett karlen förut. saga protesterade förstås, hon är ju endå vakthund och jag lutade mig fram och sa "nu har du nog kommit fel". Gubben rodnade lite grann och gick ut ur bilen. Det var nog pinsamt för honom men bara roligt för mig.
Sen dog det inte mer än en minut så upptäcker jag att det går en mystisk man på gatan vid bilen. Precis när en person tagit ut pengar på bankomaten så var han framme och gjorde något. sedan började han vanka fram och tillbaka. då kom det en annan karl som var klädd som om han skulle se ut som en tonåring (det gjorde han inte). de pratade ett tag och sedan gick tonårs-gubben fram till bankomaten och gjorde något och försvann. då halade jag fram min mobil och tog en bild, jag kände mig precis som jane bond. när linus och mamma kom ut igen så berättade jag för dom om händelsen. linus som är den som ser bäst upptäckte att han hade ett id-kort på skjortan. han måste ju vara någon civilklädd lag-någonting...i VETLANDA! världen håller verkligen på att bli galen...

Mamma köpte en crosstrainer igår och den är så rolig! jag älskar verkligen crosstrainers! In fact så ska jag hoppa upp på den nu så - bye bye lover!


Vampyrer i mitt sovrum

Inatt så drömde jag om vampyrer så när jag vaknade upp var jag bergsäker på att jag hade haft besök i natt. Men när jag letade efter bitmärken hittade jag inga..suck..bättre lycka nästa gång!
Sen så tittade jag på den omtalade Waynes world klippet med Alice Cooper, jag menar jag kan ju inte dö utan att se det. och det var ju roligt, min alice cooper noja har börjat gå över. Just nu är det mest HIM-ville som jag suktar efter. Grrr...

Girls of the playboy mansion

Idag så har jag haft en girls of the playboy mansion-repris dag. Jag älskar verkligen den serien, vet inte riktigt vad det beror på men det är ju ren underhållning. Så har jag än en gång gått in i en goth metal period i mitt liv. Nu är det HIM och Nightwish som gäller. Den nya sångerskan i Nightwish sjunger lite väl ljust tycker jag. Tarja sjöng för mörkt. Jag menar, när ska det vara lagom?


Lagom är ett sådant typiskt svenne-ord.


Nu säljer jag mina ungdomsböcker

Kan tyvärr inte ladda upp en bild, vet inte varför det fungerar men här är dom. Är ni intresserade är det bara att maila till [email protected]

1. Besökaren av Pete Johnson. Orginaltitel: Eyes of the Alien. Handlar om två kompiars möte med alien.

2. Skuggor i natten av Joan Lowery Nixon. Orginaltitel: Shadowmaker. Handlar om en familj under hot.

3. Hallå, dagbok! av Jonathan Meres. Orginaltitel: Yo! Diary!. Handlar om sex tonåringars dagböcker.

4. Kitty och fången på Rock Island av Carolyn Keene. Orginaltitel: The Nancy Drew files 58 - Hot Pursuit. En klassiker!

5. Mary, Lou och den magiska ringen av Carolyn Keene. Orginaltitel: The secret of the Jade ring. En deckare av Kitty-författaren

6. Räddningen av Lucy Daniels. Orginaltitel: Jess the border collie 3: The Runaway. Den tredje boken om vänskapen mellan en hund och en flicka.

7. Mamma till sin mamma av Ishbel Moore. Orginaltitel: Daughter. Om hur en fjortonåring tvingas ta hand om sin sjuka mamma.

8. Silverhjärtat av Elizabeth Chandler. Orginaltitel: Dark secrets-Don`t tell. Handlar om mystiska dödsfall.

9. Den långa färden av Patricia Hermes. Orginaltitel: Fly away home. Efter filmen med Anna Paquin och Jeff Daniels.

10. Säg inget! av Diane Namm. Orginaltitel: Never tell Ben. Handlar om en tjej som tvingas dölja sin rätta identitet.


PLUS

Tre böcker ur Mysterie Klubben serien av Fiona Kelly. Jag har Häxjakten, Vita damen går igen och Filminspelningen.


Jag heter Humle

Jag har varit dålig på att blogga nu men det beror på att jag varit så duktig på andra saker! Jag har städat. Noga! Verkligen skrubbat bort skiten. Jag har ringt på jobb. Jajamänsan, du läste rätt! On the right track, finally! Jag vågar inte riktigt berätta något än men jag kan ha fått ett jobb...jag hållar tummarna i alla fall...

När vi ändå är inte på tummar...det är ju allmän kunskap att alla människor har unika fingeravtryck...jag undrar hur Gud tänkte där..sitter han och målar dit, med tungan i mungipan, för att alla ska få ett eget avtryck...det är spännande...jag satt igår och blev lite besatt..mina tummar har samma avtryck och när jag satte dom mot varandra insåg jag att ena avtrycket är spegelvänt! Häftigt, va?...jag har mycket fritid...


OS-Skandal



Ara Abrahamian, en av världens bästa brottare, som borde få OS-guld fick BRONS idag! Det är inte vettigt alls, man kan undra var nånstans domarna lärt sig om brottning. Ara har all rättighet att vara förbannad.


Attack of the giants

I morse så hände det en sak som jag bara sett på tecknade filmer, en väldigt o-cool sak. En sak som jag verkligen inte trodde att jag skulle göra, hur rädd för insekter jag än är. Det dök upp en tvestjärt på köksgolvet och jag tjejskrek och flög upp på stolen. Ja, det är sant. Det var upp till naneth att döda. När hon lyfte på en kasse så kom det fram en till!

Och inte nog med det, det spökar i lägenheten. Igår när jag gått och lagt mig så åkte fönsterlampan i golvet och gick i kras. Utan någon som helst anledning! Scary...


Kina

Vilken härlig OS-invigning! Jag tror att det slog Australien 2000 (som var imponerande). Och javisst, det fanns lite falskhet över det men bortser man från förtrycket av kinesiska folket och rivningar av historiska byggnader så var det en intressant upplevelse. Jag älskar när facklan tänds, rysningar!
Var i skåne och besökte en av mina favoritstäder - LUND!
Åt jättegod glass på Pers Tutti, jag rekomenderar den glassbaren starkt! Sedan köpte jag en rosa megapenna och japanska ätpinnar i en affär som jag glömt namnet på. Överallt i staden så var det tecken på OS, kina var överallt! Så för att ta ut udden lite så gick vi på kinautställning på Kulturen. Det var många spännande saker där, en gång i tiden så verkligen älskade jag kina, jag lärde mig mandarin och en massa sådant. tyvärr så är det bortglömt, det enda som fastnat är wo ai ni och det kan ju vara bra att komma ihåg för framtida behov :-)



RSS 2.0