Drömtydning

Idag när jag vaknade så hade jag haft en riktigt händelserik dröm som jag dessutom kom ihåg i detalj. Så jag hoppade upp ur sängen och drog fram mina symbolböcker.

Här är drömmen:
Jag går på stranden längst en sjö. I sanden finns det tre hål och i en av hålen ligger en dödskalle. Det står en pojke bredvid som gråter. Sedan är jag plötsligt i trädgården i Nye och står framför en gammal dörr som inte går att öppna. Sedan är jag i en stor nedsläckt sal med massor av tysta människor. Där pratar jag med en f.d coach som ger mig medicin. Sedan så slåss jag mot en vampyr och det sista jag minns är att jag har på mig ett par svarta snygga skor.

Här är tolkningen:
Inom tid så kommer en ny början men det kommer komma hinder på vägen. Min hälsa kommer att förbättras. Jag måste kämpa mot mina negativa känslor och när allt är över kommer jag få pengar.

Låter det vettigt?

Människans svek

Tystnad

Av alla saker vi kan göra mot varandra är tystnad det mest fruktansvärda. Att stå tyst och se på när en annan person krossas och hoppas att någon annan ska ta tag i det. Det är ondska.
När ska vi resa oss? När ska vi vägra ta emot mer skit?
Javisst protesterar vi. Men vi gör det i tystnad. Vad är det för jävla dubbelmoral?

Snälla, stå upp. Om inte för dig, gör det då för dom som inte längre kan göra sina röster hörda. Dom förtjänar det.

Attack på flera fronter

Nu har jag inte skrivit på ett tag.

Anledning: Virus, Inflammation, Infektion.

Att jag fortfarande är vid liv förstår jag inte. Men det finns sätt att muntra upp sig på.

http://www.youtube.com/watch?v=rKY_gQSwUMQ

Snälla tanter finns ochså

Igår så ältade jag i hur den där förbannade fega kärringen vägrade ta emot min ödmjuka vänliga gåva. Det gick så långt att jag började förbanna alla gamlingar, men så långt vill jag inte att det ska gå för jag har många års erfarenhet av vänligt sinnade gamlingar. Så här får ni några minnen:

*När jag praoade hos en diakon i Vetlanda som fjortonåring så minns jag särskilt en 88-årig herre. Vi hade en trevlig pratstund och han var så där mysigt farbrodlig.

*En tant, ochså i 80-års åldern som jag mötte i en lågprisaffär. Hon höll på för fullt att samla på sig en massa godis. Hon berättade att hon inte kunde sluta äta godis för det var så gott. Det var som att möta sin framtida ålderdom. (jag kommer att åldras med värdighet, kan det vara godiset som ligger bakom det?)

*Jag gick i parken för tre år sedan och var ledsen och tänkte på min mormor och undrade om hon hade det bra i himmelen. Då kom det fram en tant och frågade om jag ville hjälpa henne knäppa kappan. Jag glömmer det aldrig, för henne kanske det inte var något men för mig betydde det en hel del. Eller så var hon en ängel, sänd från ovan.

*När jag jobbade på ålderdomshemmet så fanns det ett sånt mysigt par som bodde i en lägenhet. De var båda gamla som gatan och otroligt mysiga och snälla mot varandra. A love last forever.

*På ett annat ålderdomshem fanns en helgalen gubbe som körde på mig med sin rullator (med vilje!). Han tyckte jag om för att han vågade vara sig själv.

*Mormor. Förstås. Tyvärr så avled hon för fem år sedan men hon lärde mig så mycket som annars hade gått förlorat. Hon lärde mig bland annat att förlåta, men inte glömma. Det är en stor gåva. Tack vare mormor så kan jag förlåta den där tjuriga kärringen. Vad vet jag, hon kanske trodde att jag skulle råna henne.

En vild dag i Växjö

Jag är helt slut! Har varit nästan sex timmar i Växjö med Linus. Det har varit en väldigt produktiv dag i alla fall. Jag har blonderat håret igen, ska lägga ut nya bilder snart. Jag har ochså köpt rosa presentpapper och två rosa flugsmällare. Jag köpte ochså en chokladkaka som jag tänkte ge till någon främling på stan bara som en god gärning. Jag tittade ut en tant i grå kappa som jag tyckte såg ut som hon behövde lite glädje. Men den jäveln ville inte ha! Här försöker man göra något osjälviskt men det var inte värt besväret! Jag ältade runt så mycket att Linus tröttnade på mig. Annars har det varit en rolig liten halvgalen dag. När vi kom hem så hade kläderna kommit från Ellos men jag funderar på att skicka tillbaka lite. Tunikan och blusen tror jag får åka tillbaka. Men två klänningar var väldigt läckra. En t-shirt med vargtryck får nog ochså stanna. Imorgon ska jag än en gång ringa på jobb och snälla gode Gud låt mig få det! Jag kan faktiskt inte försörja mig som hund och barn vakt resten av livet. Faktiskt.


Jonna!!!

Jag efterlyser dig! Min mobil dog och alla nummer försvann och dessutom så fungerar inte den mailadress jag fick av dig. Jag hoppas verkligen du läser det här, måste få tag i dig innan du åker iväg!

Big Bang Ångest

Idag så startades Large Hadron Collider och än så länge lever vi ju...än så länge...
Jag kan bara bli så förbannad att jävla forskare (som inte borde få finnas, förutom inom medicin) slänger ut 30 miljoner på en sak som kanske inte fungerar! De pengarna kunde ju för helvete gå till - ja, jag vet inte - miljön kanske. Att rädda isbjörnar, tigrar, schimpanser. Forskning för cancer, aids. Hem och mat till miljoner människor. Plantera skog. Rädda regnskogen. Det är ju fint att bara vissa människor kan bestämma över vad vi ska lägga pengarna på när vi faktiskt är 9 miljarder hyresgäster och röster. Tänk om lille Ali i Mogadishu har lösningen på miljöproblemet men inte får någon chans att genomföra pågrund av brist på utbildning. Tänk på det, knösar!

Smålandsnytt-porr

Tittade på smålandsnytt med syrran då de hade ett reportage om någon idrottssnubbe. Jag vet inte om det beror på att jag tränat innan och att hjärnan kopplats bort av utmattning eller om svt helt enkelt är pervest men när de började prata om möten med häckar började fantasin flöda. Snubben förklarade euntiastiskt hur han ska kasta sig in med allt han har och hur de tog på sig själva...det var oerhört underhållande i vilket fall som helst!

Mitt i skogen

Jag bor för tillfälligt in the middle of nowhere och här ute slutar allt tekniskt att fungera. Telefonen är igång igen - thank God! MEN nu har mobilen dragit sitt sista andetag...må den vila i frid. Om du nu vill få tag i mig får du ringa på den vanliga telefonen. Om du inte har numret får du maila mig. Om du inte har min mail-adress så känner jag dig inte och då får vi bli vänner först. Jag sitter i nr 13 mellan 07.00 till 22.00 varje dag.

RSS 2.0