Ny frisyr!


Arga Bilar

Igår så fick vi bogsera en bil från Landskrona till Marieholm vilket var...jättekul...

I alla fall så var det en arg förare i en arg bil bakom oss och när han körde om oss så såg vi hur han hängde mot rutan och verkligen stirrade. Han hade hästsvans och körde någon företagsbil. Och om du nu känner igen dig i denna beskrivning så vill jag bara säga: FUCK YOU! Och titta för helvete på vägen när du kör, dårjävel!

Vill ha!

Älskar Kappahls vintage-serie. Den här rosa linnet passade jättebra på mig, ska jag köpa det?


Dessa förbannade ögon

Idag så var jag på synundersökning i Eslöv. Min kära syster och hennes fästman var med (de betalade för det roliga). Jag har inte varit på synundersökning sedan 2001 och var lite smått nervös. Dessutom är jag rädd för optiker, vet inte varför men jag kanske blev mördad av en sådan i mitt förra liv.

I alla fall så visade det sig att synen är åt helvete, att mina ögon är helt otränade och att jag är en total idiot som inte sökt hjälp tidigare. Denna utskällning fick mig att gå till torget och köpa kulglass (blåbär och knäck). Jag skulle nog ändå köpa glass utan en utskällning men ibland behöver man orsaker.

Min syster har bakat bröd hela kvällen så mina ögon gråter av vitlöksoset (tål inte lök så bra) så jag var tvungen att gå en runda med hunden. Men när jag tittade upp i den vackra stjärnklara himlen så jag en drake! Nåja, det kan likaväl varit ett flygplan eller ett moln.

Gott natt, people!

Vi drar till Malmö

Igår var det en trevlig dag i Malmö med syrran och Tanja. Vi fikade på ett trevligt ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter men fint var det! Självklart så fungerade inte kortet och jag hade inga lösa pengar så gissa vem som fick pröjsa? suck, vad pinsamt. Någon gång i mitt liv ska jag lära mig att ha lösa pengar i plånboken - lovar.

Jag var så peppad innan att shoppa. Malmö = shopping. Nu blev det inte så. Inget lockade. Men jag kan ju faktiskt inte lämna staden utan att ha köpt något så det fick bli ett par röda ballerinaskor som jag kan ha när jag inte orkar gå i klack.

Det var kul att träffa Tanja, det var så länge sedan men det kändes inte så för så fort vi satt oss ner och började prata så var det precis som det var igår vi var på Högalid och flamsade. Blev chockad att hon klippt av sig sitt långa hår, men det var bara fint!


Nu har jag anlänt

Nu är jag i älskade Skåne.

Det kom lite hastigt på. I förgår när jag gick upp så kom mamma ut i hallen och viskade "Lina sover i mitt rum, hon kom i natt". Vaaa...Jag hade inte ens märkt det.
Men då bestämde jag mig för att hänga med henne, först till Kalmar och sen till Skåne. Vi åkte genom Smedby på väg till Lindsdal och det var ju inte något som ändrats, dom har inte kommit så långt med bygget känns det som:-)

Nu ska jag i alla fall sova och kommer troligtvis sova gott i "mitt rum". Imorgon ska vi till Löddeköpinge och shoppa, på onsdag ska vi till Malmö och shoppa och träffa en vän också, på torsdag ska vi till slottet och på fredag blir det kanske utekväll. Sen får vi se vilken dag jag åker hem jag vet bara hur det ser ut so far.

Men god natt på er alla godingar!

Värsta påsken i mitt liv

Idag sattes den sista spiken i kistan. Ännu en fyllning i deppsmörgåsen. Kraken som får mitt skepp att sjunka. Jag fick veta att jag ska få IG på kemin. Det är så jäkla typiskt när jag kämpat som en galning för att åtminstonde få G-. Det finns inget annat råd än att bränna CSN-bidraget på shopping.


I have a bad day

Egentligen har jag ingenting att skriva. Mår piss just nu men orkar inte gråta eller bli arg. Igår var det fruktansvärt jobbigt, orkade inte ens ta mig upp ur sängen och det har inte hänt på väldigt länge. Men sen på kvällen kom en god vän och då blev det lite lättare. När jag mår så här dåligt har jag en tendens att gå igenom alla mina tjugotvå år då jag "gjort fel" eller sårat eller blivit sårad och den tankebanan gör ju inte saken bättre. Det som gör mig mest ledsen och arg är att vi som är vuxna nu och ska ha kommit någonstans längre med vår mognad fortfarande kan vara så överjävliga mot varandra. Det är det jag hatar med skvaller, om du inte vet något med säkerhet så har du ingenting att säga och då kan du lika väl vara tyst.

RSS 2.0