Tankar från en eremit

Jag blir tokig på vägen här utanför! Lägenheten ligger precis vid en genomfartsväg där många lastbilar alla tider på dygnet susar igenom i hög hastighet och med irreterade brummande ljud. Jag ska fasen isolera mig i någon skog ute i ödemarken..nej vänta...jag bor ju redan så...


Möte i Q8

Nu börjar det bli pinsamt. På loppet av en vecka har jag varit inne och hämtat paket ifrån Q8 i Vetlanda. Dom två gångerna står samma snubbe och nu börjar vi bli riktigt bundisar. Idag så sa han "Ja, din mamma ringde i lördags och frågade när paketet skulle komma, men det visste kanske inte du".
Världen är liten och Vetlanda är mindre


Mamma Mia i stekhet biograf



Var igår med Jennie och såg på filmen. Det var fullt i vetlanda-biografen (runt 150 pers) och vi satt tätt ihop och svettades. Men filmen var helt otroligt underbart! Jag är ett STORT fan av bollywood och den här filmen var lite bollywood. amanda seyfried sjunger helt otroligt, de andra var inte riktigt i samma nivå. det var härliga dansscener, en scen där Donna sjunger The winner takes it all med förtvivlan i sitt ansikte är redan en av mina favoritscener. Den är klart sevärd, jag lovar att du går runt med ett leende efter att ha sett den. Sen är det första gången någonsin som jag varit med om att man applåderar i en biosalong.


Foppa-tofflor och Insektsdödare

Tillbringade en hel dag i Vetlanda igår med min kära syster som tatuerade sig för tredje gången (jag är fortfarande bara på en enda). Sedan köpte vi varsin stor glass med våffla så pointsen bara försvann iväg. När jag kom hem insåg jag att jag blivit utelåst..suck..dessutom satt saga inne själv och det var ju inte så kul..

idag så spenderades ytterligare en dag i Vetlanda (nej, jag har inget liv). gick i klädaffärer för att få lite inspiration för höstinköp. ska nog till löddeköpinge och handla i augusti. köpte också "Harry Potter och fenixorden" av födelsedagspengarna jag fick av mamma. Inne i affären hade de ett jätteroligt tennisrack som ska döda insekter med elchockar, leksak för vuxna! jag vill ha!

Appliance AIV7

En sak som jag tänkte på när jag gick där var att det finns många foppa tofflor som vandrar runt i världen (eller är det just i vetlanda de samlas). Varenda gång jag möter någon i tofflorna så är det som att möta någon ur en hemlig organisation, typ som frimurarna. man ger varandra en menande blick och ler lite grann. det är intressant.
Har faktiskt beställt ett par nya tofflor då dom jag köpte förra sommaren börjar bli lite slitna. dessa är i ballerina modell.


Ge mig vinter och snö så jag slipper att dö

Det är alltså 22 grader ute i luften här i höglandet och det är varmt Varmt VARMT! Och undertecknat lider av hudskriftssyndrom och har alltså en känslig hud. Med andra ord - jag tål inte solen så där jättebra. Inte så att jag behöver klä mig i rymdkläder när jag ska lämna hemmets trygga vrå men jag kan inte vara ute så länge utan att må pyton. Det är på sommaren som jag borde åka på semester till Svalbard. Men för ni andra normala måste vädret just nu vara underbart! Tänk att ligga ute med en iskall fanta och några skvallertidningar på stranden och bara njuta!
Och endå, likt förbannat, får man reklammail om resor till solen i Hawaii. Vad är meningen med att lägga ut en massa pengar och bidra till miljöförstöringen för att åka till solen i Hawaii när solen är på hemmaplan?

Stockfoto - synhåll,  palm,   träd,  apa,   strand,  malaysia,   asien. fotosearch  - sök bilder,  foton och illustrationer

Ett litet ps
Jag är inte så jätteförtjust i USA men äntligen har L.A gjort något bra för miljön genom att förbjuda plastkassar. Ett litet steg för förändringen mot det bättre

R.I.P Lillan

Klockan 08.30 avled kissekatten Lillan som skulle ha blivit min. Hon föddes undernärd och Carina har de senaste dygnen matat henne med ersättningsmjölk men det hjälpte dessvärre inte. Så det blev ingen katt den här gången. Det känns som jag har någon slags förbannelse över mig för i oktober 2007 avled Selma.

Första försöket




Ris i postlådan

Det är som jag alltid sagt, varför åka till storstäder när allt galet händer i småbyarna. dom senaste dagarna har varit galna här (läs våldsamma) med hot, bråk och smutskastning. jag är mer än trött på eländet och vill flytta NU!
just nu är jag så arg att jag inte ska skriva om händelserna så det får komma senare..

men jag har en annan sak att berätta.

min hund Disa, som vi alla trodde var på smällen, var inte på smällen (tack gode gud) utan hade livmodersinflamation. hon rasade i vikt, lekte inte, åt inte, fällde en massa hår och jag var vansinnigt ledsen eftersom det inte var så länge sedan selma dog. men vi åkte in med henne till växjö där hon opererades och fick stanna två nätter. nu är hon mycket piggare med ett snyggt ärr på magen och en halv livmoder i kroppen, så nu blir det inga valpar alls.

thats all folks!


Jag är Hagrid!

Which Harry Potter Character Are You?


You are Hagrid. You're an outcast with a heart of gold. Despite your own problems, you always find time to help those in need.



Gör testet!

http://www.brainfall.com/quizzes/which-harry-potter-character-are-you/

Prinsessa

Which Disney Princess Are You?


You are Pocahontas. You defy convention and sometimes do what is considered taboo. Unfortunately, others do not always appreciate your differences, so it's good that you are so strong-willed. You are loyal and you believe in fate. Your true love will find you one day.


RSS 2.0