Hundutställning i Gryttinge

Igår så var vi på hundutställning i Skåne men det var ett elände att ta sig dit. Först så glömde vi pengarna och fick åka tillbaka för att hämta men när vi väl var där så var det bara kul. MASSOR av söta hundar. Jag fick en chans att titta på chinese crested som jag är intresserad av men jag är inte lika sugen längre på en sådan. Däremot så förälskade jag mig i puli - ni vi det, de här krulliga rastahundarna. Så mysiga och söta! Längtar till den dagen då jag får en alldeles egen hund:D

Chinese Crested. Fina men stirriga.

Chinese crested powder puff, en variant som är lite med sällskaplig.

Puli. visst är de häftiga?

Den här stackars hunden hade gett upp totalt.


Supernatural-Castiel

Jag har gått och blivit lite Supernatural-frälst. Igen. Och det finns en UNDERBAR karaktär där, en ängel som hetter Castiel. Han är inte riktigt som man föreställer sig änglar om man säger så. Och skådespelaren, Misha Collins, har de mest FANTASTISKA ögonen. Eller hur?


Elvira Madigan

Den här visan brukade jag sjunga för mormor och mamma när jag var liten, vet inte hur mycket dom uppskattade det egentligen men jag tyckte det var en så vacker sång.

Sorgeliga saker hända
Än i våra dar minsann,
Sorgeligast är dock denna —
Den om fröken Madigan.

Vacker var hon som en ängel:
Ögon blå och kind så röd,
Smärt om livet som en stängel;
Men hon fick en grymmer död.

När hon dansade på lina
Lik en liten lärka glad
Hördes bifallsropen vina
Ifrån fyllda bänkars rad.

Så kom greve löjtnant Sparre,
Vacker var han utav börd,
Ögon lyste hjärtat darre
Och hans kärleksbön blev hörd.

Greve Sparre han var gifter
Barn och maka hade han,
Men från dessa nu han rymde,
Med Elvira Madigan.

Så till Danmark styrdes färden
Men den tog ett sorgligt slut,
Ty långt ut i vida världen
Tänkte de att slå sig ut.

Men se slut var deras pengar
Ingenting att leva av!
För att undgå ödets strängar
Bygga de sitt bo i grav.

Och pistolen full av smärta,
Greven tar och sikte tog
Mot Elviras unga hjärta:
Knappt hon andats förr'n hon dog.

Ack ni hör, Ni ungdomsglada,
Tänk på dem och sen er för
Att ni ej i blod får bada
Ni ock en gång, förr'n Ni dör!


Dagens tips: Supernatural

Jag är nyförälskad i ett gammalt ex. Supernatural. Om du inte har sett den köp boxen NU! Om du gillar övernaturligt demon/ängel spöken saker så lär du gilla det här. Har suttit hela veckan framför TV och tittat. No life. At all.


High on joy

Nu har jag vattengympat i Eslöv och är hög som ett hus på endofirmer (rättstavat?) och är super-duper happy så när jag kom hem tog jag en riktigt lång promenad med hunden. Det är bra mycket jobbigare än man kan tro. Hon som ledde passet var smal som en sticka och det första hon sa var:

- Jag kan inte göra några hopp idag för jag har nyss fött barn.

Då var jag på väg att vända på klacken för det är inte rättvisst alls...

Och en sak till. Har ni tänkt på hur små kattsnoppar är? Minismå. Har mobbat katten Sten idag för det men han spinner och är glad ändå. att vara katt är väldigt laid back:D

 


Ännu en söndag

Missade hela melodifestivalen igår men det gör inget, gjorde så mycket annat roligt! Idag har det varit extremt segt. Gick inte och la mig förrän halv tre och vaknade vid elva med blodsprängda ögon. Men sen åkte vi inte till Löddeköpinge och handlade mat, passade på att smuggla ut popcorn som jag tänkte äta imorgon, sockrade popcorn, har ni ätit det någon gång? Det är mumsa:D

Annars har jag ägnat stora delen av dagen med att gosa med katten Sten, det är en myskisse det, en stor katt med stridsärr på pannan, han är säkert tio år och hur go som helst - det skulle vara så kul att adoptera honom men jag vet inte hur han känner inför den framtidsutsikten. Får nöja mig med gossedjur så länge.

Ut och fara

Nu far jag iväg till Skåne! Det ska bli kul att byta utsikt ett tag. Ska simma och sy. Måste ju sy nu när prästvigningen drar ihop sig:D


Vinter-OS 2010!

Tittar på reprisen på OS-invigningen. Indianer, snö och Foppa...roligare än så här blir det inte!

Det kändes när Georgien gick in och man såg på deras ansikten och kroppshållning att det var svårt, men de klarade av det och det är starkt.

Nodar Kumaritashvili kan vara stolt över sina landsmän.

Är det någon annan som kommer följa Vinter-OS?


Elin Kling - I`m all yours

Å denna kvinna! Jag faller så lätt för tjejer som slänger med håret och fyrar av jätteleenden - grrr.


Nu gjorde jag det igen

Mer Anna-relaterat pinsamheter på gång....Hon hade en tumör för femton år sedan och lite är fortfarande kvar i huvudet vilket förstås är hemskt. Men grejen är att när en cancermänniska är i samma rum så blir man genast lite försiktigare...ungefär som att man inte vågar dra cp-skämt när en förståndshandikappad är i närheten..

I alla fall så pratade vi om min syster som ofta pratar i telefon...och jag mitt dumpucko säger: Ja vilken dag som helst får hon nog CANCER! HAHAHA!!!
och tänker i samma stund: shit.
och vågar inte se på Anna.

Men hon bara skrattade vilket var skönt...herregud, jag och min stora glapp-käft.

Nu ska vi se på Lets Dance!

Ja herregud

Min syster och hennes kompis Anna är här hemma nu på besök, troligtvis kommer jag följa med imorgon till Lund men jag har inte bestämt mig än. Jag har aldrig träffat Anna igen men hon är verkligen jättetrevlig och rolig! Jag skulle berätta om en händelse med en pingstvän-kompis men pågrund av flamsflumset i rummet just då blev det mycket märkligt:

Jag: Jag har en nära vän som är pedofil..HAHAHA! Nä..jag menar..ping ping ping ping...HAHAHAH

Anna, Lina, Mamma: Ping? Ping? Ping? Hehehe...

Jag: ping ping ping...hohohoho

Lina: Pingstvän?

Jag: Ja! hihihihi..:D


RSS 2.0