Påskliljetjuven

Jag har glömt blogga om det här men vi har haft en sidenpåskliljetjuv i skolan vilket har bedrövat personalen djupt. Men nu så är sidenpåskliljan på sin rätta plats (whatever that place is) och Högalid kan andas ut..för denna gången!

Oron börjar nu och slutar onsdag 12.01

Jag vet att det har blivit många hp-inlägg nu men här kommer en till! I den fjärde filmen så ska potter dricka ett glas mjölk när han får syn på Henne, han börjar le med munnen full av mjölk som förstås rinner ut. en liknade sak hände idag på frukosten..men det är härligt att få gå och vara varm i magen för en persons skull..och innan missy reagerar - ja, du ÄR ett sexobjekt, my God!

mycket nervös inledning på morgonen då vi hade drama..jag satt och mådde riktigt dåligt, mitt mantra i skallen var "det är snart över, det är snart över". för jag har fått lära mig att kroppen inte klarar av nervositet/skräck/rädsla en längre tid, efter ett tag slappnar man automatiskt av eftersom kroppen behöver en chans att samla kraft..det värsta är att det kommer vara hundra dubbelt värre på redovisningen, men det är mitt waterloo som jag måste gå igenom..om ingen annan vill göra det åt mig förstås..

Fast jag kan aldrig bli lika bra som Potter himself

En kompis till mig ansökte om ledighet idag eftersom han ska på resa med sin familj. Men han fick inte ledigt eftersom två andra i hans klass försökt få ledigt men fick inte det eftersom de inte har så hög närvaro. Grejen är att den här kompisen är århundrades plugghäst med nittio-någonting närvaro! Då borde ju han få ledigt kan man ju tycka! Ibland undrar man hur bra systemet är egentligen?

Jag skulle vara hundra gånger bättre häxa än Hermione

Nu sitter jag mitt i natten (nåja) och arbetar med det där förbannade fördjupningsarbetet! plus att jag har mensvärk! OCH jag känner att nån förkylning är igång i kroppen! Jag menar - är det bara jag eller är hela världen emot mig..snyft snyft (för att härma en vekling)

What would Angelina do?

Tjohoo! Jag blev godkänd på matteprovet idag! 10 av 13 fick jag och de som jag inte fick rätt på var slarvfel vilket är lite: aargh!


Ringsignal

Igår på middagen så började min telefon ringa. Inget pinsamt med det. Det pinsamma är att jag har den på det absolut högsta ljudnivån (eftersom jag hör dåligt) och att det är "Temptation" med Arash. Not good. Men jag kan inte byta, har inte internet på mobilen så det går inte. Annars skulle jag ha Poison med Alice Cooper. Big time

Problemet med frisyr

Problemet med stort P är att man blir fruktansvärt iskall i kroppen när man tänker på att behöva gå utomhus när det blåser. Man tar hairspray extra strong och sprejar på tills håret känns som en stor plastbit. Men ändå likt förbannat så blåser håret och luggen upp i ståställning så fort man lämnat husets trygga väggar. What the fuck!


Livet i fågelperspektiv

Vet ni vem jag har pratat i telefon med idag? - Kay Pollak! Och om det nu är folk där ute som tror att jag brukar prata med kändisar kan jag ju säga - det har aldrig hänt förrut..men han var riktigt trevlig och smart. det sista han sa inte vi la på var - heja hanna! det var helt underbart, jag fick en sådan självkänsla-knuff att jag nu sitter och skriver ansökningar till jobb!


Anonyma Sockermissbrukare

Vet ni att man kan bli beroende av socker, att socker är lika med heroin?
borde det då inte finnas något som heter "Anonyma Sockermissbrukare"?
jag vet att jag skulle gå med ifall det fanns en sådan organisation, fast jag har varit ovanligt duktig och inte alls ätit så mycket som jag brukar.

Nytt liv?

Idag kära vänner har jag äntligen varit hos frisören! Och det blev sååå bra, även om jag knappt känner igen mig själv! Det var så illa att tre frisörer försökte reda ut härvan, det är sant - tre!

När jag gick ut från salongen så gick jag förbi Åhlens och där stod det på reklamskyltarna "Nya kläder, nytt år, nytt liv" med mera och jag började genast storle för det känns nästan så, men jag tänker inte avslöja vad det blev för frisyr, ska lägga ut en bild någon gång när jag har möjlighet (fast jag lovade att göra det med julgranen så ni kanske inte ska tro att jag gör det..)

Så tack pappa som pröjsade för kalaset!

Manspräst motståndare

Måste säga att det där med manliga präster är riktigt sjukt, snacka om cancersvulst på samhället! Det är fruktansvärt onaturligt och jag kan bara inte tro att Farbror Gud accepterar sådant fiffel med de heliga tre böckerna! Dessutom är jag av den starka åsikten att präster måste vara ogifta, inget sex alls! Förbjudet! Helst ska de bo i någon källare och ägna sig åt bön alla timmar på dygnet och inte ha någon kontakt med the real world alls!
Jag tycker att alla blivande kvinnliga prästinnor ska vägra att vigas tillsammans med männen och medan ni genomgår prästutbildningen se till att mobba männen så mycket det bara gå, mobba dom tills de ger upp och gråtande lämnar utbildningen! Vaddå gudomlig kallelse? Män förstår inte sånt där!

Låt min häst få springa ifred

Idag har jag varit ute hela dagen med min underbara pålle Fjodor! Och tro det eller ej men vi galopperade hela två gånger! För ni som inte vet kan jag ju säga att han är nitton år (ungefär 57 i människoår), överviktig och precis lika lat som jag så att få honom att galoppera borde belönas med en guldbagge!
sedan hälsade jag på dom underbara hundarna, de där två svarta djävlarna gör mig så lycklig!
nu ska jag äntligen sätta mig med fördjupningsarbetet. naneth läste det jag skrev innan och hon hade ganska många anmärkningar på grammatik vilket får mig att undra..jag menar..jag skriver nästan varje dag här..och det är öppet att läsa för vem som helst..skriver jag dåligt eller?
för om så är fallet så kan ju förklara att grammatik inte är min starka sida..jag vet inte ens vad adjektiv är..

Polygami

Kollade på ett brittiskt program "tre i samma säng" igår. det gick något liknande för inte så länge sedan. slå man på polygami på wikipedia får man upp det här:

Polygami, månggifte, står i motsats till monogami, det vill säga äktenskap mellan två personer.

jag har inget emot det alls, kanske mest för att jag inte tror på monogami.

På nya spännande äventyr

Har jag någonsin nämnt att mina rötter ligger nedgrävda i djupaste skogen i småland? ja, det har jag nog. men jag har kanske aldrig nämnt att ju längre in man åker, ju längre bort man kommer från civilisationen, ju närmare kommer man de moderna människorna. ni vet, dom som bråkar, slåss, krigar, mördar, våldtar, stjäl och annat skit är ursprungsmänniskan, det var ju sådant vi var tvungna att göra för att överleva för sisådär några tusen år tillbaka i tiden. de moderna människorna är trevliga, vänliga, lugna. de hälsar t.ex även om man bara åker förbi i en bil, de frågar hur man mår och bryr sig faktiskt om svaret, det mesta i deras tillvaro kretsar hur skörden kommer bli i år. Det mina vänner, är på riktigt!

Senaste nytt

Nu skriver jag direkt från melodifestivalen i min soffa i småland. missade ju första melodifestivalendelen eftersom jag var deppig men nu är jag tillbaka i samma form igen! äntligen kan ni känna igen mig!
har anmärkningar
*tvillingarna what ever their name is, i början av sången var det skrämmande likt Mikas - Grace Kelly. eller?
*sanna nielsen har jag aldrig tyckt om innan men herregud vad mogen hennes röst blivit, positivt!
*carola och andreas låt var inte bra, hennes dagar är över, märker ingen hur kass hennes röst är?

sen säger jag bara en sak: Björn Gustavsson - I like it!

Sweet Home Alabama

Nu är jag hemma i skogarna igen!
från härliga soliga kalmar till dystra gråa stolleberga..men på ett sätt är det skönt att vara här och sträcka ut sig och vara så lat man vill utan att någon mobbar..nej vänta..det gör dom ju här med..ååå, jag blir aldrig fri!

Ingen sommar utan Mehdi

Nu kära barn har jag haft det så roligt att endorfinerna hoppar runt i kroppen som envisa loppor! (ok, ingen bra liknelse)..
Jag har varit med emelie och mehdi i kalmar och fikat på cafè corner. vi hade vansinnigt roligt över en kopp varm choklad och paj. vi pratade om allt mellan himmel och jord men mest om det som finns mellan...vi hamnade i en hetsig diskussion om cornelis wreesjevik..don`t ask...
sen hade vi ett långt, djupt, envist samtal om sex och det samtalet pågick verkligen under hela tiden...men nu vet vi i alla fall vad vi står..hehe..
kvällen slutade med en lång härlig gruppkram...ibland förstår jag inte att allt det här händer..utåt sett är det inte mycket som händer men ni ska bara veta vilka jätteskutt det är för en liten blyg flicka från landet!

jag har tusen saker mer att säga men vet ni, jag tror jag går och knyter mig..vi får höras av!

Zombies walking the earth

Idag har det varit så flummigt och jag tror det bara kommer att bli värre (läs bättre)..
igår var hela skolan öde och idag så vandrade zombies omkring överallt..mycket märkligt, jag undrar hur det blir imorgon...spännande..

ska försöka övertala bitch att bidra till min tidnings-konsumtion..en dag ska jag söka in på rehab för det men tills dess tänker jag fortsätta vara en börda för miljön..hehe..

Houston, we got a big fucking problem

Om ingen kommer och räddar mitt hår snart så gör jag en britney och kapar av det

Så här är det att bo i Svärje

Det är ganska intressant det där att det ena stunden är jättefint väder, varmt och soligt och sedan på bara en sekund blir det nattsvart ute och det blir kallt och börjar blåsa..då tänker man bara en sak: what?!

Ghita

Var i matsalen nyss och åt kycklingnuggets..men jag kände mig väldigt ensam för jag satt själv vid ett stort ödsligt bord..runt om mig stojades det..jag började undra ifall jag har någon smittsam sjukdom..suck..

nu har jag varit inne på youtube och sett världens sötaste video: Cleopatra Stratan - Ghita.

och nu ska jag ta en promenad för det är otroligt fint väder här! solen lyser, fåglarna kvittrar och det är lagom varmt/kallt..

också måste jag berätta årets nyhet: min mamma har fått jobb i nybro! och hon fick det jobbet hon verkligen ville ha! jag blir så glad och stolt! thats my mom!


Klaffel

Nu har mina vänner åkt iväg till Danmark för att titta på Tones of home i klubben Vega. Jag hade tänkt följa med, hade en himla ångest faktiskt då jag aldrig kan välja om jag står inför ett val. Så jag frågade min "alla-svaren-bok" vad jag skulle göra. Först stod det avakta...så då gjorde jag det i några sekunder sedan frågade jag igen och då stod det vänta till en annan gång. inte för att jag tror att tones of home kommer sjunga i köpenhamn igen men boken kanske menade att jag ska åka till danmark en annan gång för min exakta fråga var faktiskt "ska jag följa med till köpenhamn"..

nu har jag börjat med projektarbetet och min enda källa är wikipedia! jag vet inte om det är så bra..kanske inte..

Sirap i magen - smörjning för själen

Nu har det gått ett tag sen sist...eller kanske en dag eller så...jaja..
Jag har äntligen städat klart mitt rum! Det tog bara åtta dagar och nu är det verkligen klart! jag moppade till och med rummet vilket jag aldrig någonsin gjort förrut..kände mig väldigt osäker när jag stod där med moppen..jag menar..hur gör man egentligen?! plötsligt blir synen på mamma en helt annan:-)

Idag är det en riktigt bra dag, jag känner mig nästan hög! kan bero på att jag faktiskt har sovit i natt, för första gången på länge. I förgår var jag uppe från 12.00 till 07.00...det är sant..och det var inte bra, inte fysiskt och inte psykiskt...

Ikväll ska jag ta hand om min missy som är sjuk..tycker så synd om henne...jag hatar att vara sjuk eftersom jag är det hela tiden så jag vet vilket prov hon går igenom...stackarn..brrr

Blood lust

Nu är jag verkligen inne i min manga-period, allt började med final fantasy vilket ledde till animè vilket ledde till manga..whats wrong with me?
hyrde två filmer igår: Chuck and Larry och When a stranger calls. Båda var bra men det läskigaste av allt var att psykopaten i When a stranger calls såg på pricken ut som en psykopat som jag "känner"...creepy..

Lena läderfötter

Idag tänkte jag på allvar ta tag i städningen men kom inte så långt. Har dock tre goda själ.
1. Mellis frågade om jag ville följa med till kalmar och eftersom jag är så supersnäll hängde jag på, passade på att köpa en fin anteckningsblock. Var inte på biblan och tittade på manga.
2. Fick jätteont i örat så jag fick gå och lägga mig för att vila mig.
3. Trevligt sexigt sällskap. Jag kunde inte slita mig...

Så ni förstår hur svårt det ÄR att städa!

Min lilla älskling försökte tåflörta med mig innan och tyckte jag hade så lena fötter...men grejen är att jag hade mina läderskor på mig...hehe..

God natt, gott folk! Showen är över!

Slow me down

Idag hade jag min första mattelektion! Och det gick bra, faktiskt. Jag läser den absolut enklaste matteboken eftersom jag är sifferdyslektiker. Jag har alltid avskytt matte men det kanske är så att det är i helt fel miljö som jag räknat i. På något sätt var det tusen gånger lättare här, det finns inga krav eller måsten. Otroligt skönt!
Jag hade ingen lust alls att gå och äta middag idag men nu är jag glad att jag gjorde det. Jag känner mig varm i magen men är så förbannat blyg! Det där får man jobba med.
Kram!

Starkare än du tror

Nu kommer ni väl smälla av men jag har varit sekreterare idag på klassrådet! och jag VET att det inte är en stor grej men för mig är det så...för jag går aldrig fram och ställer mig och pratar inför folk..nu sa jag ju ingenting, jag var ju sekreterare men jag vågade efter två minuter lyfta på huvudet och blicka ut över folkmassan (överdriver här nu)..det är ett litet steg för dig kanske men ett stort jävla skutt för mig!

En kväll i ett cafè

Ja, gott folk. Ikväll har jag suttit på Cafè Corner med en varm chokladdryck mellan händerna och känt mig konstnärlig, djup och emo. Passade på att skriva lite dikter, jag skrev en dikt till en god vän men jag tror dessvärre inte att hon förstod poängen. Det är svårt att se på när någon trackar på sig själv av ingen anledning. Det är lätt att se vad som är bäst för andra, vi som står i jämte har helt andra perspektiv eftersom det inte är vårat liv det gäller. Men att själv ta steget mot rätt riktning, att ta det där hoppet...det är en helt annan sak, det vågar man ofta inte.

On my way home I will remember only good days

Idag mår jag fysiskt dåligt..ont i huvudet och illamående, plus att jag känner mig lite yr. Har gått in i väggarna i huset hela dagen. Vet inte vad det kan vara. Ikväll är det i alla fall Harry potter på tv! Då ska jag titta förstås och har laddat upp med chips, dipp och läsk...hehehe..

Nu spökar det i huset

Jag har redan från början märkt att det är en märklig stämning i huset där vi bor. man känner sig aldrig ensam och det är precis som om något rör sig från rum till rum..idag låg jag i min säng och vilade mig när jag plötsligt såg något svart skepnad gunga fram och tillbaka vid sängkanten. och för någon timma sedan hände det igen! jag låg i sängen och läste en tidning när jag såg något i ögonvrån. Så jag vred på huvudet och en sekund såg jag den där svarta skepnaden på samma plats, men denna gång var den stilla innan den snabbt drogs mot vänster och försvann..då blåste det också rätt rejält och det knakade i det gamla huset och jag var helt ensam så då gick jag till datasalen. och här är jag. men det är inte läskigt egentligen, är ganska van. det "spökar" på de flesta platserna men där jag växte upp var det en hel del sådant.

nu ska jag gå tillbaka till huset och se vad som väntas där.
God natt på er, vänner!

Frype-Hype..vad faan

Nu är jag i kalmar och än så länge har allt gått bra..har träffat mina goa och snälla vänner, utan dom vet jag inte hur det skulle bli..
hade utvecklingssamtal idag och det var ju intressant..
Csn är värdelöst vill jag lägga till med...suck..
varför jag skriver så konstigt är för att jag är vansinnigt kissinödig...

RSS 2.0