Djupt filosofi

Man kan aldrig ha tråkigt med Gud.
För att...Gud skapade ballonger.
Och ingen kan vara ledsen med en ballong.

Ge mig styrka

Jag ska städa men har ingen lust. Jag behöver lite pep talk. Eller en städiska.

Vampyrbett

Dåliga bilder tyvärr men det kanske också beror på att vampyrer inte kan fastna på bild?


Caffè latte

Jag tänkte jag skulle ge kaffe en ny chans och köpte en på Oscars i Vetlanda. Fy fan i helsike vad äckligt! Jag klarade inte ens av att dricka hälften. Människor, vad är det med kaffe som ni gillar så mycket? Om det är rusningen ni är ute efter finns det ju amfetamin, for Gods sake. Men jag ska testa cappuchino också och om jag inte gillar det heller så är det bara att inse - jag kommer aldrig bli vuxen!


Hur är det, lilla vän?

Nyss så fick jag ett samtal från kronofogden-Jonas. Tänk att det finns människor anställda att ringa runt och fråga hur det är, hehe. Men jag vet inte hur pass givande samtalet var för kronofogden för vad fan ska jag säga. Nej, jag har inga aktier. Nej, jag har inga saker jag kan sälja. Nej, jag kan inte ta mina föräldrars pensionspengar. Hur skulle det vara om vi 90 000 ungdomar reser oss upp mot samhället och protesterar? Vad säger ni om det?
Nu kommer det män i svarta kostymer här. Vad kan dom tänkas vilja... 

Rävskabb

Min älskade hund har fått rävskabb. Jättekul. Verkligen. Som tur är så smittar det inte på människor eller andra djur. Det är bara rävar och hundar som kan smitta varandra. Men det är så synd om henne, håret bara faller av och hon ser så hängig ut. Men nu blir det medicin några veckor framöver.
Jag måste bara lägga till hur stolt jag är över henne! Hon var så duktig hos veterinären och blev inte alls skällig och hemsk. That`s my dog!

Vad gör ungdomarna under dagen?

Igår läste jag på text-TV att det finns 90 000 ungdomar i Sverige som står utanför samhället. Alltså som inte har något arbete eller går i skola. Jag är en av dom. Jag har inget arbete för att det inte finns något, jag söker varje dag men får avslag efter avslag. Jag blir praktiskt taget utskälld av äldre släktingar för att jag inte har något jobb. Jag ska börja komvux i januari för att åtminstonde komma någonstans. OCH - jag har inga pengar. De pengarna jag har får jag av familjen när de tycker synd om mig. Det är för jävligt att det ska vara så och jag känner mig så förbannad och lurad, är det här verkligen den bästa tiden i vårat liv?

Men frågan är: Vad gör vi under dagen?
Det här gör vi

*Tittar på TV

*Läser tidningar och böcker

*Lyssnar på musik

*Är ute på internät

*Pratar i telefon

*Glor in i väggen

*Sover

Har blivit t-shirts tryckoman


Filmtips

Såg den här filmen när jag var tretton år och älskade den! Alla satt bara och gapade och fattade ingenting men jag bara älskade den!


Vintermorgon


Smålandsnytt

Ikväll så ska min kusin Christer vara med i smålandsnytt - kolla in det! Jag har ingen aning om vad det handlar om så

Är det något dumt: Han är egentligen inte min kusin, mer bekant, typ

Är det något bra: Vi står varandra JÄTTENÄRA!


Två döda mobiler på ett halvår


Klumpefot

Jag har sådan extrem otur så det inte är sant. Igår så travade jag runt i godan ro i lägenheten när det plötsligt stack till rejält i foten. Jag stod still ett tag och övervägde hur pass allvarligt det kunde tänkas vara. När jag sedan försökte gå så gjorde det jätteont. Alltså haltade jag ut i köket och ropade på mamma (som alla gör när något hemskt har hänt). Mor min kunde dock inte se något och ropade på syrran. Efter mycket petande så kunde vi konstantera att jag hade en glasbit i foten. Så det var bara fram med en nål, sprit och plåster. Jag är inte ett dugg känslig och klarar av det mesta utan bedövning men att en liten nål kan göra så jäkla ont det visste jag verkligen inte. Nu mår jag dock mycket bättre och väntar med spänning på nästa olycka.


Får man ta med sig hunden till helvetet?

Jag har för mig att schäfrar ska vara lydiga. Denna schäfer som jag tar hand om är långt ifrån lydig. Eller egentligen är hon faktiskt lydig när vi är själva. Då lyssnar hon uppmärksammat på varje liten order. Men så fort andra hundar är i närheten blir hon en mardröm. Och att försöka hålla en 25 kilos dragande hund på isgata är intressant. Och alla ni som känner mig vet hur livrädd jag är för att ramla, verkligen fysiskt rädd.


Denna man är jag intresserad av att köpa


Med huvudet i sanden

HejHej!
Nu har jag varit så dålig på att blogga att jag skäms. Det finns dock en bra anledning - det har varit mycket på gång nu så jag har knappt hunnit med att andas! Men nu börjar det lugna ner sig lite så då kanske livet kan börja igen. Det som har hänt är att jag varit på många MÅNGA samtal med myndigheter. det låter precis lika gråtrist som det är. Nu ska jag troligtvis börja plugga. Igen. Inte för att jag behöver men för att jag inte har något val. det finns nämligen inga jobb att få och om jag inte vill sitta hemma och känna när hjärnan sakta lägger av så är det här enda alternativet. jag får inte heller flytta hemifrån vilket är piss. det går bra att bo hemma men vi är tre människor och en hund i en tvåa! med andra ord, det finns inte en enda egen vrå. då längtar jag nästan tillbaka till smedby då man hade eget rum och egen vind!
Jag hoppas ni alla har det bra där ute!
Puss och kram

RSS 2.0