En nörd

Nu har jag haft samhälle och läst om kungafamiljer i Sverige. Underbart! Jag misstänker på suckarna och det halvslumrande tillståndet i klassrummet att det bara var jag som tyckte det var kul. Satt som ett ljus och irriterade mit för varje fel läraren sa.


Titus Welliver och Mark Pellegrino - radarpar?

De här amerikanska skådespelarna har varit med i flera filmer tillsammans. Hmmm...tillfällighet? Man ser i alla fall att män blir vackrare med åren^^

Twisted 2004.

Supernatural 2009.

Lost.


Musiktips, people

Jag är så vansinnigt trött på låtarna på mp3 nu. Det är mest Florence and the Machine, Salem al Fakir och Suzanne Vega. Är det någon som har några tips på musik? Jag skulle vara evigt tacksam.


hmm...

Har precis haft Svenska-lektion och har hamnat i någon slags förvirrad vad-var-det-som-hände situation. Det är inte lätt när man har så lätt att gå till sin egna fridsamma värld.


När allt går som man vill

Idag börjar jag 10.30 och slutar 14.30! Happy Onsdag!


Chillin` Killin`

Har precis gjort stan (nässjö) med syrran och hennes kille. Vi åt på en pizzeria när en kvinna +50 klev in och högt frågade vad de hade att erbjuda där. Sedan pratade hon om hur gullig den lilla restaurangen var och hur hon skulle rekomendera sina väninnor. Vi som satt där lyssnade fascinerat och glömde helt bort att äta. När hon gick ut igen så började alla skratta. Inte skadeglatt eller elakt. Snarare oh-my-god-skratt.

När jag kom tillbaka till skolan så satt jag och frågade ut en kille om hans sömnvanor. Jag vet inte riktigt varför, men jag är riktigt nyfiken.

Å! Och så ska vi i klassen starta en skoltidning. Och jag har fått jobbet som grävande journalist. Nu ska alla smutsiga hemligheter ut i dagens ljus. Oh yeah!


Angelina Jolie - som man

Just när jag trodde att jag inte kunde bli mer kär i henne - så blir hon en man! Perfect!

Spana in Angelina Jolie som manSpana in Angelina Jolie som man

Ett negativt inlägg

Okej, matteläraren kom inte idag. Varför? Vet inte. Så vi hade engelskatest istället. Det kallas elevtortyr. När man utsätter eleverna för matteångest på morgonen till att ha ett test på ett främmande språk. Dessutom har jag försökt konversera med en kille som sluddrar rejält på orden. Han påminner en hel del om pelle pelikan.

Och nu sitter jag här, hungrig för att jag skippade frukosten och förvirrad. Och så tappar jag byxorna, fryser och är trött. Och slutar inte förrän halv fem. Not really a good day but we do the best of the situation.


Happy school girl goes maniac

Nu ska jag ha matematik. J-ä-t-t-e-k-u-l. Not. Jag har sifferdyslexi vilket gör att jag har svårt att se siffror och konstigt nog är det få mattelärare som känner till denna form av dyslexi och vet inte hur de ska göra för att hjälpa. Men det kommer nog gå bra, bara man ler och nickar. Ler och nickar. Kodordet för att få bra betyg^^


Off to school

Nu ska jag till Nässjö och fylla mitt huvud med kunskap och information. Och jag laddar med alvedon, socker och ett gott humör!

Vad ska du göra idag?


True Blood

Sexigt värre på Rolling Stones framsida med Alexander Skarsgård, Anna Paquin och Stephen Moyer från True Blood.

Sexigt och blodigt!


Rätt inställning till livet

Har ni lekt den här leken där man sätter skriver 1-9 på ett papper och sedan sätter in namn och låttexter? Fruktansvärd rolig lek. Jag testade den igår på min mamma och min syster. Min systers svar var de bästa. Hennes inställning till livet? Mamma Mu!

Så här går leken till: Skriv 1-9 på ett papper. På 1 och 5 ska du skriva namnet på någon av det motsatta könet. På 2, 3 och 4 ska du skriva namnet på någon som du känner, vem som helst! På 6, 7, 8 och 9 ska du skriva låttexter.

1 är den du älskar, 5 är någon du känner men inte förstår, 2 är den du bryr dig mest om, 3 är den som känner dig bäst och 4 är din bästa vän. Låt 6 hör ihop med person 1. Låt 7 hör ihop med 5. Låt 8 handlar om dina känslor. Låt 9 är din inställning till livet.

Ha det bra!


Tjänare Gud, din talare hör dig

I Söndags var jag och lyssnade på mammas predikan. Hon sysslar med sånt, då och då. Står i en vit klänning och pratar om Gud, det är underhållning på hög nivå:D

Men hon gjorde en miss och det upptäckte jag direkt och började gapskratta.

Mamma: Gå i frid och tjänare Gud, eh, tjäna Gud med glädje..

Wahahahaha!!! Å vad roligt det är när folk gör bort sig, särskilt när det är ens mammor...


Eminem

Jag har varit ett fan av Eminems stil sedan jag var tretton och hörde The Way I Am. En av de bästa delarna av Eminems stil är hans musikvideos. Jag älskar dem. Och här är några favoriter!













Vilken är din favorit?

Dålig bloggare

Jag har varit dålig på att skriva på ett tag nu men det har ochså hänt en hel del. En hel del som jag inte vill gå in på här.

Men jag tänkte i alla fall försöka bli en bättre bloggare nu.

RSS 2.0