Dylan Moran om alkohol

  • It turns you into two people: one of you's very nice, you'll go up to complete strangers and say, "Come in, come in, sit down, for God's sake, have something. Have my bed." And then you'll go up to people you've known and loved all your life and say, "Get the fuck out of my house. Go on, get out! And leave a tip!"

~ On whiskey

  • The most dangerous drink is gin. You have to be really, really careful with that. And you also have to be 45, female and sitting on the stairs. Because gin isn't really a drink, it's more a mascara thinner. "Nobody likes my shoes! I made... I made fifty... fucking vol-au-vents, and not one of you... not one of you... said "Thank you."" And my favourite: "Everybody, shut up. Shut up! This song is all about me."

~ On the effects of gin


Mitt Earth Hour

Jag satt hemma med öroninfektion och myste i ljusens sken. Det var ganska många i bygden som släckte ner, det hade varit kul om dom släckt gatulamporna med, men man kan inte få allt. Vi satt och spelade TP lite men det var svårt att se. Det påminde lite om hur det var under Gudrunstormen, förutom att nu slapp man frysa.


Finsmakare

Nu kan jag samla på mig vuxenpoäng. Jag har på äldre dar gått över från marabou till anthon berg. från snabbchoklad till schweiziskt. efter detta kommer inget bli detsamma igen. jag är för evigt frälst. amen.


Blivande hypokondriker

Idag så har jag så ont i fingrarna, handlederna och armarna och det gör verkligen ont. jag blir så där lite nervös när det gäller värk i armarna och tänker "jaha, nu är det hjärtattack". men det är det ju självklart inte: mitt hjärta mår jättebra och jag är trots allt bara tjugoett. sen har jag ledreumatism så det är klart att jag får ont ibland. det kan vara inflammation.
Nej, nu ska jag inte tjata om det här mer....jag ska ringa runt till alla jag känner och tjata om det istället.

Citat ur Black Books

Manny's First Day (1.2)

Bernard [about the job]: The pay's not great, but the work is hard.



The Big Lock-Out (1.5)

Bernard: [To Manny] You know what you are? You're a beard with an idiot hanging off it.



The Fixer (2.3)

Bernard: I'm a quitter. I come from a long line of quitters. It's amazing I'm here at all.


Party (3.6)

Bernard: I tell you what, we are going to this party, because I'm trying to picture this "girl" who "likes you" and all I can see is you in a dress.

Om ni vill se hela serien är det bara att gå in på youtube.com


Mystisk aktivitet i Blå Huset. Del 1


Nu är det avgjort!

Malena Ernman blev då årets vinnare av melodifestivalen. Jag hörde en intervju med henne då hon sa att hon testat det mesta utan melodifestivalen och att det var därför hon ställde upp. Nu får hon dessutom testa eurovision så, grattis!

Själv så la jag alla röster på H.E.A.T. Igår var det en ganska fnittrig tjejig stämning så tillslut tyckte jag att de andra kunde ringa på H.E.A.T bara för att höra den där mysrösten. Jag tror det är sångaren som talar, ni vet, han som ser ut som en liten lejonunge.

Roligt

Läkaren till patienten:

- Var inte orolig. Jag har gjort massor med sådana här operationer och någon gång ska jag väl lyckas

Efterlyser: Peptalk!

Nu är jag inne i vecka nio i pluggeriet och än så länge har det faktiskt gått bra. Men nu, mina vänner, har jag förlorat
all motivation att fortsätta. Jag orkar inte ens titta på studieböckerna. Jag ligger mest i soffan och stirrar upp i taket. Det jag behöver är ett illvrål. Men eftersom jag inte går i Hogwarts så ber jag er där ute om peptalk. Det skulle hjälpa något otroligt!

RSS 2.0