Sjuk

Jag har åkt hem till mamma för att vårdas. Maginfluensa, förkylning och depression i en härlig mix. Just nu roar jag mig med att ligga på soffan och titta på byggnadsarbetarna här utanför. Det skulle va kul om åtminstonde en ramlade ner så jag får skratta lite. Men icke.


En Saga Samling

Saga är en hund som tillhör familjen. Hon är galen, sinnessjuk och oerhört rolig. Man slutar aldrig att förundras över hennes dårskap. Man blir förbannad på henne, ledsen, ilsken, trött. Man blir ochså glad och road av henne. Och man har aldrig tråkigt med henne!


Filmer som är så dåliga att de blir bra


Christian Slater

Idag är han inte så het men det fanns en tid då han var riktigt läcker.



Om ni inte ha sett Heathers eller Häxor, läxor och dödliga lektioner som den heter på svenska (vinnare i urtöntiga titlar?) så gör det nu!




WWAD

Varför ska det vara så svårt med det sociala? Varför ska det vara så svårt att bara säja "Hej! Ska vi hitta på nåt?" Är det rädslan för att bli ignorerad, som jag blev så många år eller är det faktiskt, rädslan för att bli accepterad? Med acceptans och vänskap kommer ochså krav. Kan jag hantera det? Suck. WWAD. What Would Angelina Do.


Tankar kring trafiken

Jag sitter just nu vid köksfönstret och betraktar några vakter som dirigerar trafiken. De håller på att göra något med huvudvägen nu så bilarna får åka runt byn istället. Det är fantastiskt hur sammarbetsvilliga människor kan vara när de verkligen vill. Det är fint på något sätt att se.


Jag - Mary Poppins?

Har fått höra att jag är lik Mary Poppins. En mycket mysko kommentar.


Bloody Hell

Igår var jag och vattengympade/simmade med syrran. Det var jättekul och perfekt träning för någon som inte tycker om gravitation. Lagom till detta äventyr så skar jag mig två gånger när jag skulle raka benen. Sedan när jag skulle låsa dörren så skar jag upp fingret. Och det slutade inte blöda. Det droppade medan jag var i badet och sedan i duschen. Idag, på morgonen var det helt torrt. Blödarsjuka? Vem vet.


Elaine 13 september 2009-3 september 2010.


För mycket på en dag

Jag var ute och gick på elljusspåret igår och höll på att få en hjärtattack. Det låg en huggorm vid vägens kant och jag rusade förbi den, väl medveten om att jag kanske skulle behöva passera den på hemvägen igen. Och mycket riktigt låg den kvar...på exakt samma ställning en timma senare..hmm, den var nog död. Men jag rusade förbi den i alla fall. Rädd? Ja, det kan man säga.

Och inte nog med det så ligger det en cirkus precis vid spåret. Jag är skiträdd att det ska hoppa fram en clown. Rädd för clowner? Om man säger så här, måste jag välja mellan en orm eller clown väljer jag nog ormen!


RSS 2.0