Just another friday

Igår ringde mamma och berättade att hon ska ut på fest. Och jag var hemma och tittade på Lets Dance. Världen är upp och ner.


Mycket blått blod

Min mamma släktforskar på sin fritid vilket är jättekul, man får veta en hel del om sig själv. Vi vet redan att vi har Bernadotte-blod i sig (väl utspett, vill bara lägga till det, vi är inte bjudna på bröllopet). Men nu har hon ochså hittat en Vasa-linje i vårat släktträd!


Finns det någon likhet? :D

En duktig piga

Idag har vi jobbat i trädgården hela dagen och skyfflat snö. Nu när isen smälter så rinner den in i tvättstugan och då blir det översvämmning och skador - not good.


Vänskap

Har haft lite loveboost med min kära väninna Shabi. Det kan man alltid behöva. Det är något särskilt med vänner som man fått under svåra tider. Vi båda har kommit långt från en tid av osäkerhet och rädsla. Jag är så tacksam för hennes vänskap.

Anime-5.jpg image by LycaraCeleste


Mobil med personliga problem

Nu känns det som hela livet har bestämt sig för att krångla. Min mobil har gått sönder. Eller något. För den vägrar ladda. Nu har jag suttit en timma med den i handen för det är bara då den laddar. Som om den har seperationsångest. Men det gör inte så mycket för jag väntar på en ny mobil som min syster köpt till mig som en för tidigt födelsedagspresent. Jag tror hon har lite dåligt samvete för att hon stulit min födelsedag för den senaste tiden har hon varit jättesnäll. Jag är inte van vid det. Men jag kan absolut vänja mig!


Det svåra med öronmuffar

Har lyckats slarva bort mina öronmuffar  - för andra gången! Det var ett helvete att få tag på några och nu så slarvar jag bara bort dom hela tiden. SUCK! Men denna gång visste jag att de var på karlsrobadet i Eslöv, för det var där jag var sist igår. Så jag ringde innan och frågade ifall de var där, och det var dom! Och jag pratade med en urtrevlig och härlig tjej, lite utflippad men det är bara bra! Så på onsdag ska jag hämta dom och då ska jag fasen häfta fast dom i öronen!


Märkliga drömmar

Den senaste nätterna har jag haft märkliga familjrelaterade drömmar. Igår så satte jag upp en pjäs med mamma (det har vi ju faktiskt gjort i verkligheten ochså men men). Inatt så har jag stulit varor från Maxi med Sofia. Och så har jag borstat tänderna på en full vuxen man. Och varit med i en styrelse som spelade bridge. Sen vaknade jag av att Saga pussade mig, min allra egna livs levande väckaklocka;D
Någon annan som har märkliga drömmar?


Om Gud

Läser boken "Om Gud" av Jonas Gardell. Än så länge är den riktigt bra även om jag inte håller med herr Gardells åsikter. Men Gud är intressant att skriva/läsa/filosofera om, måste vara den största kändisen i världen. Eller?



Helgen i Småland

Har varit i Småland över helgen men har knappast tagit det lugnt, tänkte att jag skulle städa ur rummet men så blev det inte. I fredags var jag och red med Sofia och Linda, det var jätteroligt men jäklar vilken träningsvärk jag har nu! Vi travade och galopperade mesta av tiden. I lördags fylle Sofia tjugosex år så då firade vi henne med en liten fest, av mig fick hon roslotion och en blå borste. Och så spelade jag monopol för första gången i mitt liv! Lite sent kanske men men..
I går var jag och hälsade på pappa och hans familj, han har varit i Thailand i några månader nu så det var första gången vi träffades i år. Då fick jag en Hello Kitty-armband, det var gulligt av honom. Och så fick jag hem en massa vårrullar - gott!

Grattis Syrran!


Amanda Seyfried




Älskar hennes Mamma Mia - brudklänning

GI-Frukost


Beware all neighbours - I see you...

Fy fasen vilken trälig dag, har längtat efter sängen enda sedan jag lämnade den. Men ska försöka hålla mig uppe. Jag gick upp vid tre i morse för att nattekissa och upptäckte dock något mycket märkligt. En mystisk bil stannade till vid grannens hus och det var då jag upptäckte att grannen stod utanför huset. Hon öppnade bildörren, satte sig och bilen körde sakta iväg....mystiskt..kanske skulle smyga i natt och se om samma sak händer igen...


RSS 2.0